Dagens budskap från änglarna och tecken från andra sidan som berör

0
De flesta tecken som jag får från andra sidan berör mig starkt, jag tänkte berätta här om ett tecken jag aldrig glömmer..
När jag var liten så hade familjen en ChowChow, Zorro. Det fanns lite Finsk Spets i honom så han var dock inte helt renrasig. Zorro blev 15 år och sörjdes djupt. Sedan dess har andra hundar passerat i mitt liv….Berner Sennen och Schäfer, men längtan efter en Chowe har alltid funnits där. Så blev jag svårt lungsjuk och drömmen om en Chow Chow bleknade men fanns ändå kvar. Det blev så dags för lungtransplantations utredning och jag fick åka till Göteborg. På morgonen samma dag som jag skulle få beskedet ifall jag blev antagen för transplantation, så satt min man och jag på hotellet och åt frukost. Jag tittade ut genom fönstret och där stod en Chowe med sin matte. ChowChow är ingen vanlig ras och det var ett så oerhört starkt tecken för mig.  Allt skulle gå bra och jag skulle få min vovve.
Det har nu gått 9 år sedan den dagen och jag har hunnit genomgå ytterligare en lungtransplantation,  men sedan snart 7 år tillbaka har vi världens bästa vovve, Izie, och jag hoppas på att den lungavstötning jag har på gång nu, stannar upp… för vi vill gärna vara tillsammans ett tag till här på jorden.

Zorro

Izie som valp

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Avslutar inlägget med dagens budskap från änglarna

Naturligtvis vill du vara lycklig, frisk, välbärgad och tillfredsställd, men vägen till dessa mål är mildhet. Du sinkar faktiskt dig själv när du försöker skynda på eller dömer dig själv för hårt. När det gäller din andliga väg är inte smärta lika med framsteg, men frid är det. Vi änglar ber dig vara mild mot dig själv idag. Behandla dig vänligt till och med under det du uppfyller dina plikter och mål. Tänk på hur en häst reagerar på kärleksfull omvårdnad och klok träning till skillnad från tyrannisk användning av spöet. Förtjänar inte du samma respekt som du skulle ge en annan levande varelse ?

Du skall inte springa på någon kapplöpningsbana. Din väg är vacker och så mycket behagligare om du strosar fram tillräckligt sakta för att lägga märke till människor, blommor, träd och fåglar och andra vackra detaljer längs vägen. Njut av dagen ❤️

 

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke