Budskap från änglarna och något att längta till ❤️

0

Så var det det där med att ta vara på nuet, fånga dagen, leva för stunden m.m. Ja, visst är det viktigt, men jag för min del saknar att ha saker att se fram emot. Något att planera för (jag gillar att planera och organisera saker), lite att längta till. Kurser, tävlingar, besök.. ja sånt som gör livet glatt. Det är svårt i dessa tider att planera framåt,  att se vad som riktigt väntar. Man får försöka göra de små sakerna viktiga och något att se fram emot.

Min man tävlar i Enduro och den här tiden på året brukar vi ha hunnit med en par tre tävlingar i landet. Blixten (vår husbil ) packas och lasts med allt som behövs och så åker vi en helg, ibland något längre. På de lite längre resorna brukar vi passa på att stanna till på platser som vi tycker är värda ett besök eller hälsa på vänner.

Vissa orter stannar man gärna till i såsom ,Trosa, Eksjö, Mora.. ja, det finns många pärlor i detta land. Jag hoppas kunna ta er med på några framöver. Sen gillar jag slott och historiska platser, för att inte tala om natursköna ställen som ger insikt i hur vackert land vi bor i.

Jag är tävlingsmänniska och gillar att vara på tävlingar, känna den speciella känslan och laddningen på en tävlingsplats. Nu så har flera restriktioner hävts och vi kan åter få komma oss iväg. Det känns jättebra och med Blixten att bo i så kan jag fortfarande hålla den sociala distansen på ett bra sätt. Hoppas på att ta er med på turer i vårt långa land innan året är slut. Håller tummar för att hälsan håller sig i skick både för mig och alla er andra.

Och som sagt …blir dagen inte som du tänkte, så kom ihåg att det kommer en ny dag i morgon. Se till att alla dagar blir något att längta till ❤️

Budskap från änglarna ❤️

Du kan ange tonen för din dag genom att ge den en speciell tillägnan, en avsikt eller ett tema som du skulle vilja uppleva. Så kan du till exempel gå in för att ha varma och kärleksfulla relationer eller för att se det vackra inom dig själv, hos alla andra och i varje situation. Du kan ta utmärkt hand om dig själv, tjäna bra med pengar på meningsfulla sätt eller ägna dig åt någonting som är betydelsefullt för dig själv. Genom att erbjuda en tillägnan varje morgon sänder din själ ut en signal mot universum – som när ett fiskare lägger ut ett stort nät – och drar till sig situationer i linje med sitt tema, precis som du begärt. En tillägnan är ett mäktigt sätt för dig att förstå hur stor kraft du och dina beslut har.

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke