Tankar om min ev. klokhet och mitt Högre Jag ♥

0

Jag hade ett samtal med en vän om hur man kan tolka människor. Jag kan känna att jag kanske inte alls är så klok som alla tankar och ord jag delar med mig av ibland. Men min vän sa att.. försök se det som att samtidigt som du utvecklas själv, så delar du med dig, så att även andra kan utvecklas. Så även om jag har en lång väg kvar att vandra, att dela med sig av kunskap och peppa, kan kanske förutom mig själv också hjälpa andra att växa. Inte alla tycker om att skriva eller dela med sig men istället kanske gärna tar del av vad andra skriver. Så fastän jag själv precis som alla andra, är under utveckling, så att säga, så kan fler med mig få den möjligheten till kunskap, i den mån man behöver det och tycker den är ok. Jag försöker att tänka så de gånger jag känner för att sluta blogga .. Att det jag tycker är klokt och intressant, kanske det finns även fler som tycker.

With Love From Me to You ♥

♥♥♥♥♥♥

Alla som kommer till jorden har sitt egentliga hem i en annan dimension, och där i ditt andliga hem finns alltid en del av din ande kvar (ditt Högre Jag). Ett av de sätt som andar samlar lärdomar på är genom att sända en del av sin energi, det som vi kallar själen till bl.a Jorden.  Efter varje liv återvänder sedan själen hem till vår andliga dimension med de kunskaper och erfarenheter den samlat på sig och återförenas med det Högre Jaget som då bygger på lite av sin ljusstyrka och storlek. Varje uppdrag på Jorden börjar med en plan för vad din själ vill uppnå. Det kan ta många livstider att förstå alla läxor som Jorden har att bjuda på.

Ditt högre jag ligger bortom denna fysiska världs barriärer, men du kan fortfarande komma åt denna höga vibrationsvarelse medan du är på jorden. Det kan tyckas lite långsökt eftersom vi har fått lära oss att den enda verklighet som existerar är mitt framför våra ögon. Men när du väl öppnar ditt sinne för andra möjligheter, kommer du sannolikt att möta ditt högre jag på din resa till den ultimata sanningen.

I början kan det vara lite utmanande att komma i kontakt med den sannaste versionen av dig själv, men dessa tips kan göra processen enklare.

1. Meditera

2. Låt kärlek motivera alla dina handlingar och ord.

3. Lyssna bara på ditt eget hjärta när du fattar beslut.

4. Överge offermentaliteten.

5. Ät nyttigare mat.

6. Be ditt Högre Jag att tala till dig.

7. Undvik att märka dina känslor, och observera dem bara utan att döma.

8. Tillbringa mycket tid utomhus.

♥♥♥♥♥

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke