Budskap för helgen ♥ Nattögon ♥

6

Vaknade till en ny regnig och grå dag efter en natt som inte varit så bra. Jag har sällan problem med sömnen men ibland så tar värken över. Min muskler lyser med sin frånvaro numera och min kropp tål inte mycket belastning innan den protesterar. Åka bil och bära syrgas är inte bra, nacke och axlar skriker och sprider smärta i nerverna. Sen måste jag sova med mask de nätter näsan är tät och det är ytterligare en orsak som gör det svårt att sova. Nu brukar jag inte vilja skriva om att vara sjuk eller klaga för den delen. Jag försöker fokusera på annat, men vet att många undrar hur jag mår och allt eftersom orken tar slut så orkar jag mindre och mindre med att vara social. Jag ringer mer sällan till någon och svarar bara när jag orkar. Härom dagen så kändes det även meningslöst att blogga, men så idag så var lusten där igen. När jag inte orkar att stå på benen så är det skönt att kunna skriva. Budskapen är utan tvekan populärast men jag vill ju gärna skriva om annat också. Allt som händer i livet… Ja, haha.. just nu kanske mitt liv är ganska händelselöst så därför blir det mer tankar och annat jag tycker är intressant. Eller det där med händelselöst kan ju diskuteras… att vara svårt sjuk kan ju vara tämligen händelserikt om än på ett mindre positivt sätt.

Maya lyser upp tillvaron ♥

Drar ett kort till er inför helgen. Känn hur det passar in i just ditt liv ♥

Du ser ut att börja ett nytt äventyr. Följ ditt hjärta även om det är något nytt i livet. Försök att se på livet genom ett barns ögon, full av nyfikenhet och massor av möjligheter. Var lekfull och tro på att allt är möjligt. Satsa på det du tycker är roligt ♥

Önskar er en mysig fredag. With Love From Me To You ♥

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Kristina den

  Sänder dej kärleksfulla tankar i höstmörkret! Maya har ju nattögon!
  Kram! 😻💞

  • anglakraft den

   ♥♥ Tack för dina omtänksamma tankar ♥♥♥ Ja, Mayas kattögon syns i mörkret ♥♥♥

 2. Mia den

  Tack 🙏🥰

  • anglakraft den

   ♥♥

 3. Sandra den

  Mina tankar går till dig, sänder många varma kramar och kärlek. 🦋

  • anglakraft den

   Tack för dina snälla tankar och kramar ♥♥♥♥♥

Lämna en tanke