Budskap för veckan som kommer ♥

0

Dags för ny vecka och nytt budskap. Känn in hur det passar just dig och försök att alltid vara sann mot dig själv. Ta tid och lyssna till ditt inre för vägledning. Denna gång väljer jag att bara lägga två kort ur mina “Animal Tarot Cards”. Kram på er ♥♥

♥♥♥♥♥

En känsla av att vara skuldfri eller ekonomiskt vinnande på något sätt infinner sig. Den ekonomiska situationen kan lätta då en skuld återbetalas eller minskas. Det kan även vara en ekonomisk gåva som ges eller fås och man känner tacksamhet för det. När man ger “får man tusenfalt åter” är ett ordspråk som är passande här, det finns alltid en balans mellan ett givande och ett tagande. Ett lån som beviljas eller kanske ett bidrag är även alternativ.

Denna fågel kallas för Kiwi och kan inte flyga. Den har ett väldigt starkt luktsinne och sägs ha “en näsa för sanningen”. Kiwin lägger även de största äggen i förhållande till sin egen storlek än någon annan fågel. Med tanke på detta så symboliserar Kiwin en möjlighet att generöst dela med sig till de som har det besvärligare i livet.♥

Viktigt att lyssna med sitt hjärta och själ vid ett möte för att verkligen förstå vad som vill sägas till dig. Använd dina sinnen och känn in vad som pågår inom denne. Det blir en upptäckt man kanske inte trodde fanns där. Fundera på vad det finns att lära …

Kortet Parrot vill även påminna om att änglarna arbetar genom färger.

 

 

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke