The family ♥

0

Tänk dig att ditt liv här på Jorden egentligen är värsta super uppdraget. För många kan det kanske kännas som “Mission Impossible” men faktum är att din ande valde just detta liv innan du inkarnerades och tanken var/är att försöka att lära av de läxor och utmaningar som kommer till oss hela tiden här på Jorden. Och så länge man har svårt att “göra sina läxor” så kommer de att dyka upp lite nu och då i livet. Något att tänka på när man tycker sig drabbas av samma sak hela tiden. Många av de människor som finns omkring dig i livet är en del av ditt uppdrag, lika mycket som du kan vara en del av deras. Det som du i tidigare liv inte lyckats att “fixa till” (din karma) eller nya lärdomar som du vill utveckla, kan man säga är målen för ditt liv här på jorden och som vi skall hjälpas åt med. När vi befinner oss här på Jorden så är minnet av vårt uppdrag helt utsuddat, detta för att vi skall kunna lära oss av de val vi gör. Vårt Högre Jag (den del av själen som vi lämnat kvar i vår andliga dimension) samt våra guider har dock “järnkoll” på vårt uppdrag och försöker hela tiden hjälpa och vägleda så att vi hamnar i de situationer som gör att vi utvecklas enligt vårt mål. Vi har ju tillsammans med våra guider valt våra läxor och utmaningar, innan vi väljer den kropp och familj som bäst kan gagna dessa mål. Ja harreje .. Tänk på det nästa gång det inte blir så ok, så kommer prövningarna åter.

♥♥♥♥

Idag har det varit en stickande dag ;). På morgonen var Palliativa teamet här och tog klart de prover som de inte lyckades med förra veckan. Sen efter lunch blev det influensaspruta på Hälsocentralen. Får bara hoppas det inte blir som ifjol med feber, kräkningar och timmar på lasarettet. Tyvärr så känns det som min hälsa den senaste veckan tagit ytterligare ett kliv nedåt. Vid rörelse vill inte syrgasen räcka till riktigt längre. Det blir tuffare och tuffare att stå på benen, tur att jag gillar att skriva och läsa =) Djuren är iaf nöjda att ha matte omkring sig även om både jag och hunden saknar att promenera tillsammans.. för även om promenerandet med husse och andra fortsätter ..vem är väl som matte =)

Kram på er ♥

       

 

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke