Budskap för veckan som kommer ♥

4

Vi går en ny vecka till mötes full med utmaningar och lärdomar ♥ Låter även denna gång djuren visa oss på budskapen vi får ta med oss. Känn in hur de passar och vill säga just dig ♥

♥♥♥♥♥♥

Dina planer ser hur att gå i lås och dessutom ge dig en glädje som du mår bra av. Det kan även vara  någon form av bekräftelse som du så väl förtjänat för något du uträttat. En tid för nya ideer och kanske även ögonblick av att stå i blickfånget inför många eller åtminstone känna nån slags beundran/respekt från jämlikar. Denna pippifågel vill även påminna om att livet kan vara underbart och att med engagemang och tid kan man sina drömmar förverkliga.

Samarbete känns viktigt denna tid, att man delar på ansvar och gemensam omsorg när det gäller de nära och kära omkring. Fokusera på kommunikation fylld av kärlek. Fladdermusen vill även säga att vi skall försöka titta på världen med nya ögon och försöka att uppfatta all visdom som den vill säga dig. Lyssna till din intuition för att upptäcka orsaken bakom det uppenbara. Låt livet bli större och glöm inte att det alltid finns nya vägar att göra saker på.

♥♥♥♥♥

Idag har vi en solig dag här i norr. Stormen i natt hade blåst omkull fågelresturangen, men nu har det mojnat och den snö som föll häromdagen är helt borta. Det blir en sväng till apoteket för mer medicin senare under dagen, men först ser vi på lite skidskytte. Annars hoppas jag att ha ork att ägna dagen åt lite tarotläggning, då mångas önskan står på kö.♥

Önskar er alla en fin söndag. Kram på er ♥

Härom dagen hade vi snö och fågelrestaurangen öppnade för säsongen ♥

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Mia den

  Tackar 🥰🙏

  • anglakraft den

   🧡

 2. Kristina den

  Vilken underbar bild från fågelrestaurangen!
  Tack för budskapet , kärlek till dej! ❣

  • anglakraft den

   Tack 🧡🧡

Lämna en tanke