Själarnas historia ♥

0

Vaknar denna morgon till en vacker kristallgnistrande vit dag. -5 grader utomhus och +15 i köket, men efter en brasa i spisen så är värmen snabbt åter inomhus. En lite rushig morgon här på Fagergården då allt verkar hända samtidigt, leverans av syrgastankar, grannen som kommer för att ta morgonpromenaden med vovven, min mor som kånkar ved och katter som vill ha frukost. Själv kan jag mest bara sitta och betrakta allt som händer omkring mig och plötsligt så är allt över och det är lugnt och stilla igen.

Morgonens utsikt

Mannen i huset har åkt på tävling i helgen, då han fått för sig att han skall vara med på en av världens tuffaste Endurotävlingar.. Novemberkåsan. Ca 100 startande varav endast 20% brukar komma i mål. Ja, det blir intressant att se hur långt han kommer innan han måste bryta =)) Jag kan bara önska jag kunde vara med men får istället följa tävlingen på nätet. Lite spännande blir det iaf.

Bild från tidigare år

Det får istället bli pyssel med min mor som är här och kanske en del läsning. Just nu är det denna bok som får min uppmärksamhet. En välskriven historia med verklighetsförankring.

På tal om böcker så känner säkert många av er till boken som berättar om själarnas historia, men jag vet även att många av mina vänner aldrig ens har hört talas om denna “journal”. Det är faktiskt så att alla vi själar har en egen bok som brukar kallas Akashakrönikan/Livets bok/Guds minne, en tidskrönika där alla viktiga upplevelser och lärdomar från våra inkarnationer automatiskt samlas. Den betydelsefulla boken finns med hela vägen från det vi skapades och följer oss genom allt. Egentligen är det inte direkt en bok utan mer en energiform dit underlagen överförs, ungefär som via ett chip i själen från alla individer. Minnen som lagras för att sen kunna studeras och tas lärdom av. Akashakrönikan innehåller så ofantligt mycket upplysningar. Den registrerar inte bara vad du gör och vad du tänkt utan även avsikten till att du handlar som du gör. Alla dessa krönikor är samlade i ett enormt stort bibliotek där all kunskap om mänskligheten sedan begynnelsen förvaras.

Edgar Cayce (en av de mest dokumenterade synska under 1900-talet)  höll året 1934 en föreläsning, där han underströk att krönikan är en realitet. Tro aldrig för ett ögonblick att ditt liv inte skrivs in i Livets Bok! Jag har hittat den! Jag har sett den! Det skrivs hela tiden i den och det är DU som är författaren!

Hoppas att även ni kära läsare får en bra dag ♥ Tjingeling♥

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke