Budskap för veckan som kommer ♥

0

En ny vecka är på intågande och jag tar fram mina kort och ser vad de vill säga oss. Även denna vecka är det budskapen från djuren värld som får komma till tals s.a.s. Känn in vilket budskap de vill ge till just dig, hur det passar in i ditt liv och låt dem vara ett gott råd på din livsresa.

Det verkar som något väldigt romantiskt eller i alla fall en kärleksfull upplevelse stundar. Saker kan röra om efter ett sådant möte så det gäller att hålla balansen och ta beslut både med hjärta och hjärna och inte gå allt för fort till handling. Ibland gäller det att hålla huvudet kallt om inte annat än för att skydda sitt hjärta lite extra.

Om man är en öppen, varm och omtänksam person så kan det vara lätt att andra människor tar för sig lite för mycket och förbrukar din energi. Tänk efter vad som är acceptabelt för dig och sätt dina gränser därefter. Vi är ju alla sammanflätade energimässigt så kanske det räcker med att du mentalt har dina gränser klart för dig, men var beredd att förstärka dem när det behövs. Kom ihåg att ta tid till vara med positiva vänner och göra saker som gör dig lugn och glad och ger dig en energi som finns kvar ett tag.

♥♥♥♥♥♥

Önskar er alla en härlig söndag ♥ Kram på er ♥

♥♥♥♥♥♥

Izie skicker en hälsning till er alla söderut som nu fått snö och vinter att passa på göra lite snöänglar och busa runt i flingorna som hon älskar att göra. ♥

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke