Själar som mötas..

0
Tänk så många människor som har passerat i ens liv. Jag brukar säga att det där med ”Var sak har sin tid ” gäller även människor. De flesta swishar förbi ett tag, medans andra stannar längre. Någon gör ett djupare intryck, medans andra minns man knappt. Människor vi möter för att lära oss av eller kanske lära av varandra. Så kanske du möter någon som känns som du känt hela ditt liv, det klickar på nåt sätt och man platsar i samma gäng sas. Någon som ger dig positiv energi och liksom höjer dig. Det är förmodligen någon i din själsgrupp som du råkar på. Det känns bekant och man förstår varann på nåt sätt. Kanske har du till och med träffat din själsfrände, då förståelsen är total och kärleken fullkomlig. Jag är övertygad att djur även kan vara själsfränder. En av mina katter, Gulle är en sådan. Vi ser varann i ögonen och bara vet…

Några tecken på att du kan ha mött någon i din själsgrupp
* ni har liknande livserfarenheter
* det känns som ni känt varandra hela livet
* er ögonkontakt är djup och engagerande
* ni talar “samma språk”
* ni dras till varandra
* man känner sig full av energi omkring varandra

Kram på er ❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke