Tecken från ovan

2
Ett sätt för den andliga världen att kommunisera med oss är via tecken. Själv har jag lite svårt, tycker jag, att se tecken, men när jag väl gör det så känns de självklara. Ibland finns de där framför mig och “meddelandet” känns ganska kristallklart och andra gånger är de där som en bekräftelse på en undran jag haft.
Jag tänkte berätta här om några av de gånger som jag fått tecken till mig…
Min pappa gick bort för några år sedan. Tre dagar efter hans bortgång så stod det tre fasaner på vår gård. Jag som knappt sett en fasan irl tidigare och nu stod det tre stycken utanför köksfönstret. Det var både underligt och fantastiskt på samma gång, och att det var ett tecken från min far fanns ingen tvekan om. Någon veckan senare körde jag till staden och tänkte på honom..i samma veva blev jag omkörd av en lastbil med hans yrke på, samtidigt som de började spela sången från hans begravning på bilradion. Han var med mig.

På en morgonpromenad med hunden så fick jag se ett omkullfallet träd som såg ut som en treudd, och jag fick genast till mig “döden”. Minns att jag tänkte att varför får jag till mig detta…. Några meter senare låg en stor vit fjäder och jag fick till mig ordet “förtröstan”. När jag kom hem från promenaden ringde min mor och berättade att en nära släkting hastigt hade avlidit och tecknen fick sin, om än något tragiska, förklaring.

På väg till en av mina kurshelger i min 1 åriga Mediumutbildning för några år sedan, så bad jag om ett tecken att jag var på rätt väg i min mediala utveckling. Jag brukar ofta be om ett tecken i form av ett djur och denna gång bad jag om en Leopard. Väl framme i kurslokalen så mötte jag min kurskompis Sussie som dagen till ära hade en skjorta full med leoparder på sig. Hon hade själv inte förstått varför hon tagit den på sig, hon hade aldrig haft den på sig tidigare. Efter kursens slut fick jag ett paket med posten där hon hade skickat skjortan till mig. Den tillhörde mig tyckte hon…

En annan gång bad jag om ett tecken i form av en elefant också som en bekräftelse på min andliga resa. Nästa morgon när jag slog upp morgontidningen fanns där ett reportage om den nya djurskyddslagen och med den en bild på elefanter på cirkus. Elefant + djurskyddet = kunde det bli ett tydligare tecken till mig..knappast…

Detta är några av de tecken jag har fått, det har även varit fler men jag kanske får återkomma med dessa i ett annat inlägg senare. Att de i den andliga världen är med mig och bekräftar mina tankar och funderingar finns ingen tvekan om. Tecknen finns där om du väljer att se dem ❤️
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kajsa den

    Stämmer bra. Bara man kommer ihåg att se och uppskatta tecknen.
    Kramar

    • anglakraft den

      Precis ❤️❤️?

Lämna en tanke