Budskap från änglarna och Vårkänning

0

Idag skiner solen och jag skall försöka ta tillvara denna dag på bästa sätt genom att vara ute och känna att våren är här, att sommaren är på intågande. I morgon skall det snöa och då är känslan borta igen. Detta är tiden då det växlar mellan värme och kyla, men den efterlängtade värmen tar snart över kylan helt och man kan njuta av allt som doftar och växer.

Budskap från änglarna ❤️

Varje ögonblick denna dag är en dyrbar gåva. Under alla omständigheter, hur saker och ting än verkar, kan du finna den gudomliga kärlekens ljus som lyser klart. Tillåt denna strålglans att värma dig idag. Din kärleksfullhet har en helande effekt på människorna i din omgivning. Andra förstår kanske inte varför de mår bättre i ditt sällskap, men känner sig ändå dragna till dig – de dras till ditt ljus som påminner dem om deras himmelska hem. Sätt värde på varje ögonblick idag, även om en del av dem verkar medelmåttiga eller plågsamma. Så som du älskar just nu får du ut största möjliga glädje av livet, eftersom lycka bara kan upplevas i nuet.

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke