Budskap från änglarna och Träd med Liv

0

Igår när jag skrev detta så var det en ganska kall och ruggig morgon. Grått och trist och den blöta snön vräkte ner från himlen. Morgonpromenaden fick bli lite kortade än vanligt och jag hade inte lika koll på naturen runt mig som jag brukar. Har så många vackra träd som jag passerar på min runda. Bl.a denna stora vackra tall, med sina knotiga grenar som bara ”utstrålar” visdom och livserfarenhet.

Det finns många kända berättelser om träd. Bl.a den om Buddah som satt under ett Boditräd i nästan 7 dygn för att uppnå upplysning. Det sägs att en stickling togs av detta träd år 288 f.kr.och planterades i staden Auradhapura, Sri Lanka. Det trädet anses nu som heligt och de blad som faller från träden plockas och vårdas ömt. Munkar ser till att trädet vattnas med vatten och mjölk. Vid så gott som alla buddhistiska kloster kan man finna ett Bodhiträd.

Sitter i köket och skriver detta. Eldar i vedspisen och det sprakar så gott. Hunden sover vid mina fötter och katterna ligger på sina favoritplatser och slumrar. Ibland känns det faktiskt riktigt mysigt med lite ruggväder ?

Budskap från änglarna ❤️

Du har drömmar, aktiviteter och relationer som är meningsfulla för dig. De har stor betydelse för dig och du känner dig glad när du tänker på dem – de är dina prioriteringar. När du uppmärksammar dem blir du inte bara gladare utan känner dig även mer positiv i fråga om dig själv. Det är en sorts egenvård att skänka tid åt sådant som man sätter värde på.

Trots att det kan se ut som raka motsatsen har du faktiskt ditt schema under kontroll. Du kan ägna uppmärksamhet åt vad du vill, och så ser vi änglar till att du inte blir avbruten samt hjälper dig att sköta dina förpliktelser.

Tillstå alla eventuella rädslor och all osäkerhet som lockar till förhalande, och vet att de är fullkomligt naturliga och normala känslor som enbart innebär ett hinder för lycka och inget annat. Skratta kärleksfullt åt din oro och fortsätt sedan med dina älskade drömmar. Till och med några få minuter ägnade åt det som är viktigt för dig, kan höja både din sinnesstämning, självkänsla och energinivå. Att ägna tid åt dina prioriteringar blir då en sund ny vana som du utvecklar sakta, så ha tålamod med dig själv om du då och då drabbas av bakslag på din väg mot att ge dem din fulla uppmärksamhet.

Önskar er alla en härlig helg ❣

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke