Dagens budskap från änglarna och Djurens värld

2

För några år sedan gick jag en kurs med Birkan Tore, ”Angelic Mediumship”, och så klart fick vi som var med bl.a ta del av en massa kunskap om änglar. Jag tänkte här dela med mig lite från kursen samt text ur Diana Coopers bok ”The Archangel Guide to the Animal World ” som Birkan rekommenderade.

Djurens värld

Vi delar alla på jorden och när vi inser att vi alla är en med våra medvarelser kommer det att hjälpa hela planeten att höja sin frekvens.

Djur, fåglar, fiskar, reptiler och insekter genomför ett själuppdrag på jorden precis som vi människor. Liksom oss kommer alla djuren för att uppleva livet på detta fysiska plan. De är här för att känna vattnets eller solens friskhet på sina kroppar, för att röra gräset, smaka en frukt, förstå sexualiteten och hur det är att ta hand om en annan varelse. Varje varelse på denna planet har inkarnerat för att uppleva dessa saker. Det är tänkt att vara ett gemensamt äventyr som involverar deltagande mellan människor, djur, insekter, träd,  och alla väsentliga varelser

Vissa djur inkarnerar i tjänst för mänskligheten, andra för att tjäna planeten och andra för att uppleva och växa andligt genom livet på jorden. De flesta kommer att lära sig på detta fysiska plan. De hjälper oss alla att stiga upp. Till exempel visar hundar för oss egenskaper av hängivenhet medan katter undervisar i upplysning. Vissa varelser bär ljus i sina auror som utlöser vår andliga tillväxt. Fåglar har ingenting att lära sig och de är bara här för att lära oss, vilket gör att hela planeten kan gå på sin uppstigningsväg.

Djur och änglar

Varje djur har två skyddsänglar som ser efter och viskar uppmuntran till dem, precis som våra skyddsänglar gör mot oss.

Djurriket tas omhand av Ärkeängeln Fhelyai,. Du kan alltid be honom att hjälpa ett djur och han kommer att använda energin i din tanke och bön för att hjälpa till. Han hjälper även djuren när de ber om hjälp. Han är närvarande vid födelsen och döden av varje djur. Han hjälper dig också att kommunicera med djur. Du kan be honom att alltid hålla ditt husdjur säkert och väl. Be honom att hjälpa alla djur i nöd. Han är en vacker solskengul färg. Ärkeängeln Fhelyais reträtt ligger ovanför Holy Island, Skottland.

Dagens budskap från änglarna

Just nu sveper sig våta vingar om dig i en kärleksfull omfamning. Känn detta i ditt hjärta, insup det. Det är viktigt för dig att fylla på energiförrådet och regelbundet nära dig med gudomlig omtanke. I dag kommer vi att sända dig speciella vågor av kärleksfull och stödjande energi. Det är inte nödvändigt att du är medveten om denna process för att den skall äga rum, men du kommer att tycka om de känslor som du erfar varje gång du hejdar dig för att känna efter.

Ha en bra dag. Kramen på er ❤️

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Birgitta Josefsson den

    Tack så mycket för detta fina budskap ?

    • anglakraft den

      ♥♥♥

Lämna en tanke