Dagens budskap från änglarna och Anden bakom dörren.

0

Börjar dagen med en liten ”spökhistoria”..

När vi flyttade hit till Fagergården för 17 år sedan, så var det mycket som hände i huset. Saker som flyttades, apparater som plötsligt gick igång, lampor som blinkade, konstiga ljud, djuren som såg ”osynliga” saker m.m. (Saker som jag säkert får anledning att komma tillbaka till i fler inlägg.) Den här lilla historien hände redan första veckan vi bodde i huset, en mörk vinternatt.

Min man arbetade natt och jag var ensam hemma när jag mitt i natten vaknade av ljudet av en dörr som stod och slog.. Tänkte trött att det måste vara dörren till vår ytterfarstu som står och slår i vinden. Kliver upp ur sängen och tassade med trötta steg ner till nedervåningen. Väl nere såg insåg jag… ljudet är inte här nere, utan uppe på övervåningen..Shit….Jag går upp till övervåningen igen, passerar sovrummet och in i nästa rum, stannar upp då jag ser hur dörren till en av garderoberna öppnas och stängs hela tiden. Som tur är så är tröttheten större än rädslan och jag går snabbt fram och rycker upp dörren…… Där inne sitter en av våra katter med tassen lyft redo att slå till dörren igen.. Ja, ibland kan det även ” spöka ” på mer förklarliga sätt..

 

Dagens budskap från änglarna ❤️

Om du tycker att din energi och sinnesstämning är låg idag, kom då ihåg att du alltid kan förflytta dig till en högre nivå. Du har kraften i din vilja och dessutom vår hjälp och vårt bistånd. När du är stressad blir din aura spänd och krymper, vilket ytterligare förvärrar nedgången i dina känslor och din vitalitet. Vänd dig till oss änglar för att få din aura att slappna av så att den kan vidgas och få din känslor av lycka och energi att växa. 

Så fort du vill transformera dig själv kan du bara ta en paus och bestämma att du skulle vilja vara på bättre humör eller ha mer energi – detta val är utgångspunkten. Samtidigt som du andas in djupt ska du sedan föreställa dig att du drar in universell energi, så mycket som du vill.

Ha en bra helg. Kramen på er ❤️

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke