Dagens budskap från änglarna och Djur med kraft

0

Coronaeländet har verkligen vänt upp och ned på Påsken för många av oss. Att inte kunna träffa nära och kära är tråkigt och trist, men jag försöker se det från den positiva sidan att vi är iaf friska från viruset och förhoppningsvis får det vara så. Sänder en ♥ tanke till alla som drabbats, måtte det vara över snart.

Ja  det är en annorlunda påsk på flera sätt, men jag hoppas den är speciell på ett bra sätt ändå.

Vi som är hemma i karantän får väl istället ta det lugnt och försöka ta vara på dagarna med god mat och annat som känns trevligt. Kanske du är en av dem som gillar lugnet även då det gäller tv-tittandet  … tänker då bl.a på “Den stora älgvandringen”, slow-tv, som nu börjat visas. Inget för mig direkt, men vet de som tycker det är rogivande att titta på naturen och de vilda djuren som ibland dyker upp.

Ett av våra vilda djur som jag själv känner starkt för är lodjuret, detta vackra fascinerande kattdjur. Ett av våra vilda djur som sällan visar sig för oss människor, men ibland kan man se spåren efter den. Något jag aldrig har förstått är hur man kan känna stolthet över att ha skjutit ett djur, vare sig det är en älg, lodjur eller något annat vilt,  Det är för mig helt obegripligt..Även om det skulle vara nödvändigt, så kan jag definitivt  inte se nöjet i det.

Tidigare när jag målade en hel del så blev det en hel del tavlor med lodjur och jag känner starkt att lodjuret är mitt kraftdjur. Man kan säga att ett kraftdjur är en Andeguide i djurform som undervisar, guidar och ibland skyddar oss. De stärker oss med dess kraftfulla egenskaper och ger oss det vi behöver gällande livets utmaningar och övergångar. Man brukar säga att det är inte husdjur utan de vilda djuren, som har kvar sin kraft, som är kraftdjur. Beroende på vad man behöver i livet kan ibland olika kraftdjur dyka upp. Vi har alla ett eller flera kraftdjur som hjälper.

En dag när jag körde in till stan och filosoferade i tankarna så kom det upp om det här med att vara medium och att kalla sig något.. Tänkte då att om jag skulle kalla mig något så fick det isf bli Lynx eller Lokatt. Precis när jag tänkt tanken så blev jag omkörd av en bil med ett skotersläp, på släpet kunde man läsa “Team Lynx”. En stund senare, väl i stan, så hamnade jag bakom en bil med bokstäverna YNX.   Jag skrattade för mig själv.. dessa tecken  =)

Avslutar med Dagens budskap från änglarna ♥

Nämn en sak som du skulle vilja förändra i fråga om ditt liv för att göra det mindre krångligt. Anteckna det första som dyker upp i dina tankar och vet att vi änglar kan hjälpa dig att förvandla det till verklighet. Du kan faktiskt få ett enklare liv och ändå klara ditt ekonomiska ansvar samtidigt som dina önskningar går i uppfyllelse.

Idag skall du fokusera på enkelhet. Fråga dig om det finns ett enklare sätt att ta itu med varje situation. Gör dig kvitt uppfattningen att kamp är ett nödvändigt inslag i tillvaron och öppna famnen för att göra saker och ting på ett harmoniskt sätt. Vi kommer att hjälpa dig att uppnå detta mål om du bara ber oss om det.

Önskar er alla en underbar Påsk helg ♥

Gulle hälsar att ni skall vara rädda om era Påskägg 😉

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke