De fem föresatserna till ett bättre liv.

4
Hjälp..i min strävan efter att ta vara på livet så bokade jag i all hast en resa till värmen med min något ovillige make, och nu sitter jag här med ångest. Ångest för Coronavirus – lämna djuren – flyga – mina lungor och ett gäng andra små oväsentliga detaljer. Min mor bor i huset och mina fina vänner hjälper henne med djuren så jag borde bara känna lugnet och se fram emot det hela. Nu längtar jag mest tills det hela är över och jag är hemma igen och kan pusta ut. För 25 år sedan kunde man flänga hit och dit i världen utan en tanke, men idag känns det nästan skönast att vara hemma på gården. Om det inte vore för att det skulle ju vara skönt med lite värme…

– 16 grader på morgonen igår

Ja, som sagt, det här med att ta vara på dagarna och livet är kanske inte alltid så enkelt.
Robin Sharma skriver i sin bok ”Finn din livsuppgift” om ”De fem föresatserna” för att göra sitt liv bättre och göra dagarna mera meningsfulla.
*Börja dagen så tidigt du kan. Det som stiger upp tidigt får mest ut av dagen. (Ja, redan där är man nog körd..)
*Avsätt den första timmen på dagen till din “heliga timme”. En timme då du utför ditt inre arbete (meditation, läsning av vishetslitteratur, dagboksskrivande, begrunda livet,be (kanske det är bra att be efter att ha begrundat livet =))
*Visa mer omsorg, medkänsla och karaktärsstyrka än din omgivning förväntar sig av dig.(Hmm..borde bli lätt)
*Utför ditt arbete så bra du kan (Jäpp)
*Bestäm dig för att bli den mest kärleksfulla människan du känner och att tänka, känna och handla som om du var den största människan på jorden. (typ Jesus)
Okey, jag fokuserar på goda affimationer och tänker att resan blir toppen och att jag kan iaf försöka bli en bättre människa. Ett litet steg för människan kan vara ett gigantiskt steg för mänskligheten.
May the Force be with you ❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Kajsa den

  Men du… Det är rätt underbart med en veckas sol så här års.
  Kramar

  • anglakraft den

   Ja, det är verkligen inte dumt ❤

 2. Christina Sundman den

  Ha det bra, och njut av värmen, snart är du hemma på Fagergården igen. Kram Christina

  • anglakraft den

   Tack ❤

Lämna en tanke