Med änglarnas hjälp

0
Som jag tidigare skrivit så ber jag ofta änglarna om hjälp i mitt arbete med djuren men även om det är andra saker i livet som jag önskar hjälp med. Jag vänder mig alltid till alla ärkeänglar och de änglar som finns omkring mig när jag ber om hjälp.

Tänkte dela med mig om ett tips jag fick av Birkan Tore då det gäller kontakten med änglarna. Detta efter att jag svarat på ett erbjudande från honom om mentorskap. Mitt svar var, att då jag en längre tid varit sjukpensionär så hade jag inte ekonomi att tacka ja till hans erbjudande. Jag fick då följande mail.. (Jag har översatt till svenska)
Tack för ”reacing out”. Jag vill uppmuntra dig att arbeta med dina änglar ang din finansiella situation. En av de bästa vägarna att få kontakt med dina änglar när du börjar, är i din drömvärld. Du kan göra detta genom att bjuda in änglarna och ärkeängel Michael att arbeta med innan du somnar varje kväll.
Du kan be dem arbeta med en specifik sak, som kan hjälpa dig att se och förstå ditt uppdrag eller så kan du be dem om hjälp att göra kanalerna/kommunikationen gentemot dem klarare.
Möjligheterna är oändliga.
Gör detta varje kväll i 7 dagar med samma fokus.
Vad som händer är magiskt.
With Love
Behöver jag skriva vad som hände ??  Min tacksamhet är oändlig ❤️
Änglar hör bön ❤️

Vet ej vem som som skrivit denna dikt, men jag gillar den…

An angel here… an angel there,
Im surrounded by angels everywhere.
When Im in the middle of a terrible storm
They come with their candles to keep me warm.
An angel to comfort, an angel to guide,
An angel to fill that dark hole inside.
An angel to cry on, an angel who cares,
Im surrounded by angels, everywhere.
The angels who reach out when times are rough
Who listen to my heartache and all kinds of stuff!
Bright in the sunshine and in dark of night
The angels surround me with comforting light.
I guess God is busy and cant come on down
To give me a smile and take care of my frown
So He sent a few angels to brighten my day
And help to carry my burdens away.
So thank you, dear angels,more than youll know
For watering the happiness and making it grow

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke