Tacksamhetsboken

0
För några år sedan fick jag en bok av min käre man. Det var inte någon bok man läser utan en bok för egna skrivna ord. Jag använder den som en ”tacksamhetsbok”. Varje kväll (nåja, nu går det lite i perioder när jag skriver..) så skriver jag ner 3 saker som jag är tacksam för samma dag. Det kan vara allt från nåt gott jag ätit till hjälp med hemlösa kissar… Det är precis vad man känner.. Ibland skriver jag också ner vad jag ber änglarna om hjälp med och ibland har jag även en del kvällar dragit ett tarotkort inför morgondagen som jag skrivit ned. Tycker detta är ett av flera givande sätt att ta sin egen utveckling ett snäpp vidare….
Några tips på vad man kan ta upp i sin bok.
• Saker att vara tacksam för denna dag
• Några mål inför morgondagen ( kan vara praktiska men även mål för min egen utveckling)
• Hjälp från änglarna som jag ber om
• Ett kort för morgondagen
• Något jag kunde ha gjort annorlunda denna dag
• Gjorde jag någon glad idag
Ja, det finns nog många saker att skriva i sin Tacksamhetsbok om man känner för det.

Igår blev det en del tarot läggningar då kunder väntade, och som vanligt hade jag bästa…hmmm..hjälpen.
Hoppas ni får en bra dag därute i livet ❤️

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke