If I Can Dream

1
Coronavirus, dök upp som en  hård vind och vände världen upp och ner. Tänk att något så osynligt kan ställa till med så mycket och än är det inte slut. Själv tillhör jag högriskgruppen och har fått dra ner på både möten och besök. Tur är att man trivs med sitt eget sällskap. Dessutom är det skönt att bo en bit utanför stan och kunna vara ute och promenera med hunden i all ensamhet. Jag hoppas verkligen att varken jag eller någon annan som skulle få det svårt vid smitta, inte behöver drabbas. Om alla lyssnar på de som har kunskap och följer råd och regler så kanske vi kan se ett slut på Corona eländet, men som sagt, vad som händer framöver är svårt att sia om… Vi får hjälpas åt att be änglarna om hjälp, ty det behöver inte vara på allas livsväg att drabbas av sjukdomar och elände.
Så blir det då genast svårare att ”fånga dagen” och göra det bästa av livet… Men att få börja dagen med en hundpromenad i solen, då skaren i skog och mark är stenhård och man kan vandra var man vill, det är inte helt fel. Sen en kopp med varm choklad och god macka på farstukvisten, dit blåsten inte når, bara solens strålar som börjar kännas varma mot en frusen kind.

Lite djurskyddsarbete och dagen ger lite mening om än en del vemod också.. Ja, man kan nog säga att det är en helt vanlig förmiddag för mig här på Fagergården där vi bor 🌞
Avslutar detta inlägg med något helt annat…dock inom ämnet drömmar och hopp..🙏
Jag är väl inte direkt någon lyssnare av Elvis, annat än när han dyker på radio ibland, trots det så har denna låt berört mig mycket. Den känslan som läggs ner i orden och med den rösten.. är otroligt bra. Läste någonstans att han vägrade genomföra showen om han inte fick avsluta med ” If  I Can Dream ” Så därför vill jag gärna få dela med mig av den till dig, med en önskan om en bättre värld för alla. ❤️

Ha en bra dag ❤️❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Britt-Marie Nilsson den

    😋❤

Lämna en tanke