Dagens änglabudskap och min glädje

0
Måste skriva lite om sociala medier…
Många av mina fb vänner skriver aldrig några inlägg..Många av mina vänner har inte ens tillgång till sånt…och det är helt klart deras vilja och beslut. För mig har dock sociala medier varit en stor hjälp vid rehabilitering och en källa till att göra en tom dag till något meningsfullt. Då tänker jag i första hand på alla dagar, veckor och månader jag fått tillbringa på lasarett. Att då ha min blogg som jag kunde skriva av mig i och dela med mig att bilder på röntgenapparater, sjukhusmat och annat som var min vardag, gjorde mina dagar roligare och mer meningsfulla. Dessutom vet jag att det uppskattades av många..som undrade hur det var med mig.
Sociala medier har dessutom gett mig vänner för livet. Vänner som jag förmodligen aldrig lärt känna utan dem. Vänner som jag åkt många mil för att få nöjet att träffa och som åkt många mil för att hälsa på mig. Och man kan liksom på ett enkelt sätt ta del av varandras vardag och hålla vänskapen vid liv. Några som följt mitt skrivande (och jag deras) under många år, har jag ännu inte träffat irl, trots det känns de som vänner.
Eftersom jag dessutom tycker om att fotografera känns det roligt att få dela med mig av mina bilder, även om det mest är mina älskade djur som hamnar framför kameran, så brukade de flesta uppskatta dem…tror jag 😉
Så ”summa sumarum” .. jag uppskattar att ni vill läsa mina inlägg, jag uppskattar era inlägg och att ni finns där och gillar och ger fina kommentarer. Det ger iaf glädje i mitt liv ❤️

 Delar med mig av dagens budskap från änglarna ur min änglabok.
Lägg märke till all kärlek omkring dig  ❤
Universum tillhandahåller ständiga påminnelser om kärleken, och den som är uppmärksam vet att denna känsla finns överallt – det finns så mycket att fira med glädje. Att observera detta är en enkel väg till lycka. Idag skall du göra det till din regel att notera exempel på omtanke – någons hjälpsamhet t.ex eller ett barns tillgivenhet. När du ser dessa påminnelser skall du ta in den ljuvliga energi som uppstår och själv hämta kraft ur dess värme. Kärleken finns omkring dig idag, och alla andra dagar.
Kramen på er ❤️❤️
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke