Värme i själ och hjärta

2
Jag är glad att vi åkte, solen och värmen är välgörande även om jag tillbringar mest tid under parasollen med en bok. Det slappa tempot känns väldigt skönt och för första gången på flera månader har jag sluppit slem i lungorna. Har inte harklat mig en enda gång, något jag annars får göra mest hela tiden.

Detta tack vare min kära mor som bor i huset och mina fina vänner som ställer upp och tar hand om hundpromenaderna . De har till och med en särskild fb grupp med bl.a schema, när och vem som promenerar med vovven. Något de även gjort alla de veckor jag legat på Sahlgrenska och min man har varit med mig. Jag är så innerligt  tacksam för att jag har så många omkring mig som visar omtänksamhet och finns där i både uppförs och nedförs backe i livet.

Jag har tidigare tipsat om att skapa  “vängäng”. Vara några som turas om att äta hos varandra en gång i månaden bara för att hålla kontakt och ha trevligt. Jag har tre “gäng” som träffas regelbundet. Mina “gamla” tjejkompisar som jag nu träffat så gott som varje månad i snart 30 år. Vem vet vilken kontakt vi haft annars…. Mina kusiner m.fl som nu träffats i över 6 år och ätit hos varandra. Vi kör teman och har hunnit med pajer, soppor, vegetariskt, fisk och just nu är vi inne på asiatiskt. Sen mina två hundkompisar som jag tidigare tränat och tävlat tillsammans med. Vi har nog träffats och ätit i över 10 år och turas om vem som har för-huvud eller efterrätt. Ja detta är himla enkla och trevliga sätt att hålla kontakt och vårda sin vänskap.

❤❤❤❤❤

Tillbaka till värmen…… Jag gör så gott jag kan för att hjälpa de fyrfota även här så att de iaf får äta sig ordentligt mätta de dagar vi är här.Det är många kissar här vid hotellet, som tur är ser de ut att vara i ganska ok skick, men det gör ont i mig när jag ser hur de sitter och dricker klorvatten i poolen och går runt uteplatserna och söker mat. En tröst är dock att de inte behöver frysa iaf.

Önskar er alla en härlig helg ❤

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Kajsa den

  Tur ni åkte säger jag. Du verkar må bättre i värme.
  De kissar jag träffade på semesterorterna när vi åkte iväg var också hyfsat omskötta, tama och ville gärna sitta nära. Tror de har det rätt ok i alla fall.
  Kramar

  • anglakraft den

   Ja värmen gjorde mig gott.
   Tyvärr så var det lite blandad kompott med kissar. Bl.a en höggravid hona och en som hade svårt att gå… Men inte någon allt för mager, tack och lov 💕

Lämna en tanke