Värna om varandra och Budskap från änglarna

2
Eftersom jag tillhör högriskgruppen när det gäller Coronaviruset så har jag mer eller mindre fått isolera mig. Det funkar helt ok för mig, men har varit lite mer komplicerat för min make som fått anpassa sitt arbete så han inte har med andra människor att göra. Vi är många som påverkas negativt på ett och annat sätt och får göra förändringar /inskränkningar gällande vår livssituation. Sen påverkas ju hela landet när det gäller arbeten, vård m.m. Det är ett oerhört trist läge och jag hoppas att alla som har möjlighet hjälper till och stöttar människor och företag som har det svårt nu. Själv är jag tacksam för vår lilla butik i byn som kör ut varor till oss som inte kan handla själva. Viktigt att vi tar hand om varandra så långt vi har möjlighet i denna katastrof och även tänker på att ta till oss de råd som myndigheterna ger så vi inte utsätter oss själva eller andra för livsfara.

Jag har tidigare i veckan tillbringat några soliga dagar med frisk luft hos min mor i inlandet. Hon är över 80 år, men trots lite höft problem, så är hon i full gång. För henne är det ingen svårighet att vara ”isolerad”. Bor man som henne så har man alla möjligheter att ta vara på livet och dagarna, trots läget i landet just nu, framför allt den här tiden på året, då solen skiner. Då sitter hon på sin skoter på någon sjö och pimplar och känner sig lyckligt lottad.. Det är nog tufft för många äldre som inte törs gå ut eller kan göra annat än se på tv. En stor tacksamhetskram till alla som bryr sig om de som behöver.

 

Man kan ju undra vad världen skall ”lära” av allt detta negativa. Personligen så tror jag något gott kommer, någon form av ändring och uppvaknande. En form av brytpunkt som har betydelse för mänskligheten i ett mycket längre och djupare skeende, något som är svårt för oss att se och förstå i nuläget. Någon mening finns där allt…
Avslutar mitt inlägg med dagens budskap från änglarna ⭐️⭐️

Förbli positiv ❤️

Den bästa hjälpen när du står inför en prövning är att behålla en positiv inställning. Det finns en välsignelse av något slag i alla omständigheter, även om du inte genast kan identifiera den. Genom att behålla din tro kan du lyfta alla omkring dig och därmed själva situationen. Ett positivt tankesätt håller kroppen avslappnad, vilket i sin tur hjälper dig att tänka klart och kreativt i intensiva situationer. Din positiva inställning inspirerar andra och kan stoppa en cykel av sjunkande energi.

Lova att försöka förbli optimistisk idag, vad som än händer. Var ärlig i fråga om dina tankar och känslor, men var snäll och vänd dig till oss änglar och ditt högre jag för att få det bästa perspektivet på varje situation. På detta sätt arbetar du dig mycket snabbt igenom eventuella oroande känslor samtidigt som du håller en hög energinivå och positiv inställning.

Kramen på er ❤️❤️

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Kajsa den

  Jag kan på ett sätt tycka att det är skönt när allting är stilla och mycket lugnare ute i byar och städer.
  Bara folk slapp bli sjuka…
  Kramar

  • anglakraft den

   Ja, så är det..både gott och ont i många saker ♥

Lämna en tanke