Dagens budskap från änglarna och Tarot inspiration

0

Det är nu drygt två månader sedan jag var på Sahlgrenska och fick beskedet att mina nya lungor återigen håller på att stötas bort. Man satte då in medicin som förhoppningsvis skulle bromsa upp förloppet. Varje dag blåser jag i en liten spirometer som kopplas upp mot en app på min mobil och på så sätt kan läkarna följa mina värden direkt och ha koll på utvecklingen. Det härliga är att mina värden har inte försämrats något på den här tiden och det känns så klart himla hoppfullt. Och jag har återigen så gott som slutat tänka på mina lungor och ser fram emot vårens o sommarens alla projekt. För de goda affirmationerna brukar man kunna räkna med.

För några dagar sedan fick jag mina nya Tarot kort med posten. Korten heter ”Animal Tarot” och de kändes direkt helt rätt. Har många sen tidigare som inte känns helt rätt.. Jag kommer dock inte att lämna mina ” trogna” Pictorial Key kort utan kommer att börja med att använda båda vid läggningar.  Viktigt att de kort man skall använda tilltalar och passar just den som skall använda dem.

Hoppas att ni kan se hur vackra de är trots lite suddiga bilder

Med posten kom även Diana Coopers orakel kort ”Archangel Animal” , även de känns både rätt och spännande. Har titta på många olika innan jag bestämde mig för dem.

Och en kattsvans hör till ?

En av mina läggningar som jag ofta gör,  är “Livsstjärnan” (som du kan se nedan). Här på bilden har jag lagt den med både Pictorial Key och Animal Tarot. Kändes oerhört bra med dessa tillsammans. När jag gör läggningar så vill jag försöka att vara en ljusbringare, så inga större negativa saker förmedlas. Det skall vara spännande, intressant och ge en positiv energi. En av mina kunder sa en gång att… ”Det här är ju roligare, intressantare och mer värt pengarna än att gå på bio flera gånger” , något jag tyckte kändes himla trevligt ?

Ja, det är härligt med inspiration och sänder en tacksamhetens tanke till mitt ”Andliga Team” som är med och hjälper så jag hittar den.

???

Avslutar med Dagens budskap från änglarna.

Vi sänder dig kärlek i detta nu. Var lyhörd för din andning och kropp och lägg märke till de ömma känslor som du erhåller vid varje andetag. Du andas in vår kärlek , tar in den i din kropp för att den skall värma, balansera och hela dig. Idag sänder vi dig den här känslan hela dagen. Om du inte är medveten om vår närvaro är det i sin ordning. Vet bara att vi finns här när du behöver ett energitillskott eller lite tröst. Varje andetag är präglat av vår kärlek – känn den.

Ha en bra dag ❤️❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke