Dagens budskap från änglarna och Böcker som både ger värk och glädje

2

Nu när man är s.a.s platsbunden så här i Corona tider blir det självklart, iaf för mig, att man hittar på saker som man annars kanske inte skulle haft tid och möjlighet med. Och hitta på saker som skall göras, det är jag rätt bra på iaf enl. min käre make. Så i veckan fick jag för mig att det skall målas och tapetseras om i ett av våra rum..Nu är det så att i just det rummet så finns det flera bokhyllor med alla mina böcker, och eftersom jag alltid gillat att läsa, så är det några stycken. Alla hyllor och böcker skall flyttas ut i vår gäststuga på gården…suck,pust,stön. Jag har nu burit böcker i tre dagar och mina axlar värker och min kropp är trött, men tjurskallen i mig ger inte upp.. Oxe som jag är 😉

Jag har mina favoritförfattare genom åren..Elizabeth George, PD James, John Grisham, Agatha Christie m.fl. Svenska är Jan Mårtenssons böcker om Antikhandlare Johan Homan i Gamla Stan samt Bo Balderssons böcker om Stadsrådet. Det finns många spekulationer om vem pseudonymen Baldersson var…Ebbe Carlsson var en av de mest gissade. Dessa böcker om Stadsrådet har verkligen varit en glädje för mig med sin lättsamma humor.

En av de första böcker inom den Andliga Världen jag läste var Eben Alexanders bok ”Till himlen och tillbaka”. En för honom självupplevd historia där den kände neurokirurgen Eben blir sjuk och hamnar i koma och kommer i kontakt med ”andra sidan”, en s.k. Nära Döden Upplevelse. Läs den gärna 😃

I går beställde jag en ny bok… ” Rapport från en Mästerkatt”.

En Mästerkatt är uppkopplad på det kosmiska nätet och har tillgång till information som går många människor förbi. Djur har den förmågan och människor kan utveckla den. Med skärpt iakttagelseförmåga och kärleksfull humor vill djuren undervisa oss människor för att vi skall våga utveckla oss till ett multidimensionellt enhetsmedvetande och kunna leva tillsammans som världsmedborgare.Boken omfattar fem års kommunikation och är ett unikt samarbete mellan Mästerkatten Xifodeus Felini, djurkommunikatör Angela Orsucci och psykosyntesterapeut Kerstin Alex Elfving. Jag får återkomma med en recension efter jag läst den.

Dagens budskap från änglarna ❤️

När du gör någonting för en annan människa på grund av skuldkänslor eller tvång kommer du till slut att känna agg mot den personen. Denna känsla berövar dig all den glädje du normalt borde uppleva medan du hjälper någon annan – den fungerar  som skygglappar och stänger ute ljuset ur en relation. Det är därför vi änglar verkar tillsammans med dig idag  för att sudda bort skuldkänslorna från ditt medvetande. Dessa känslor skiljer sig från ansvarskänslan som är grundad på omtanke. Nyckeln är att hjälpa andra av kärlek, inte av tvång. Det förra är nämligen glatt medan det senare är trist. Vilket tror du är mest hälsosamt för dig och relationen ?  Innan du gör någonting som du inte vill, ska du hejda dig ett litet ögonblick och be oss om hjälp. Vi kan lyfta din sinnesstämning till kärlekens nivå så att du antingen hittar ett bra alternativ till att utföra uppgiften eller kan utföra den med glatt hjärta.

Kram från en bloggare ”mitt i stöket och böket” ❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Karin Grönvik den

  Så roligt att det är någon mer än jag som sparat Baldersson-böckerna. Och jag undrar om det inte vore läge att nu KRÄVA av förlaget att få klarhet om författaren?
  Tack för dina inlägg🤗

  • anglakraft den

   Jaa.. Va roligt att även du har dom 😃 Jag har läst om dem flera gånger, perfekta ”feel good’ böcker. Ja man tycker ju att nu har det gått sådan lång tid sedan sista boken skrevs att de gott kunde ge den klarheten.
   Tack själv ❤️❤️

Lämna en tanke