Dagens budskap från änglarna och En lysande stjärna

2

Jag älskar solen. Denna energipåfyllande stjärna som äntligen har börjat att visa lite mer (iaf här i norr). Nu är jag väl inte direkt någon soldyrkare på det sättet att jag ligger på en strand och ”pressar” sommartid utan sitter hellre under en parasoll med en god bok och njuter. Som transplanterad så skall jag ju dessutom undvika att vara för mycket i stark sol. Älskar när solen lyser in genom fönstren ( om det nu inte vore för att man blir tvungen putsa fönster ), när man sitter med frukosten på morgonen. Någon kaffedrickare är jag inte..har aldrig funnit det särskilt gott…så jag får komma igång utan kaffetåren på morgonen och då är solen en riktig energiladdare.

Dvalan är nu över och allt börjar att spira igen. Växter och djur ser våren på nytt, och det är nog mest bara vi människor som upplever denna vår på ett sätt vi inte är vana vid, då detta Coronavirus lägger en skugga över våren. Men desto viktigare att ta tillvara på solen, när vi har möjlighet. Både vår kropp och själ behöver ljuset för att må bra.

Tarotkortet Solen visar på glädje och livsenergi

Dagens budskap från änglarna ❤️

Ärkeängeln Azrael lindrar lidande och livar upp hjärtan som är förmörkade av sorg. Han skänker himlens ljus åt varje varelse som han rör vid, och hans blotta närvaro kan räcka för att hjälpa en sörjande människa att återfå tron på en ljusare morgon dag. Azrael behöver mänskliga hjälpare för att leverera sitt budskap om hopp. Eftersom de som drabbas av sorg ibland inte uppfattar rösterna från andens rike behöver de höra höga gudomliga budskap via människor. Du kan fungera som en jordisk ängel genom att be Azrael vägleda dig i dina interaktionen med sorgen eller modfällda personer. Han kommer att tala genom dig och säga de exakt rätta orden åtföljda av hög helande energi.

Idag skall du vända dig till ärkeängeln Azrael och samarbeta med honom för att höja energin hos människor i nöd. Han kommer att avlägsna resterna av sorg ur ditt eget hjärta och sedan verka tillsammans med dig för att lysa upp även andra. Azrael påminner dig om att lyckan är helig och att bästa sättet att hedra den som gått bort är att njuta av livet.

Kram och försök att njuta av dagarna ❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Carina den

    Precis då jag läser detta flyger 4 svanar över mitt huvud, kärlek till livet ❤

    • anglakraft den

      😃❤️❤️❤️🦢🦢🦢🦢

Lämna en tanke