Budskap från änglarna och Valborg utan eld

0

Idag är det Valborgsmässoafton. Precis som påsken i år så blir även Valborgsfirandet annorlunda för de flesta av oss. Ingen majbrasa som brinner i vår by i kväll. Inget ”Vintern rasat ut…” annat än på TV. Här hoppas jag på en liten eld på tomten och grillning, men med tanke på gårdagens blåst och kyla så är risken stor att det inte blir av.. Nåja, jag grillar väl i ugnen och sjunger ..Sköna Maj Välkommen.. tills taket lyfter och djuren o maken lämnar huset med händer/tassar för öronen.😜

Önskar er alla en fin dag och kväll ❤️

Maya hälsar att hon har vårkänslor 😻

Budskap från änglarna ❤️

Detta är en tid av positiv förändring för dig. Det är av vikt att du fokuserar på det som är på väg istället för att oroa dig för det som du lägger ifrån dig. Du befinner dig i en cykel av växande, så det känns kanske som om det blir för mycket när du får ta emot många livslärdomar på samma gång. Men vet att allting börjar lugna ner sig för dig nu. Idag vill vi änglar förebåda och fira allt i ditt liv som får en nystart. Du ger dig ut på okända vatten, så det är naturligt om du är nervös eller till och med rädd. Vi håller dig i handen för varje steg du tar och låter dig inte falla. Du kan tryggt gå vidare – håll bara tät kontakt med din inre vägledning, det kommunikationssystem som har direkt koppling till det gudomliga.

Stöp om all nervositet till förväntan inför alla de underbara möjligheter som ligger framför dig. Du befinner dig på tröskeln till fantastiska nya tillfällen som kommer att berika ditt liv på ett makalöst sätt. Fira dina nystarter idag, kära du. De är början på någonting förunderligt och vackert.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke