Budskap från Djurens värld och sorgtyngd plats.

0

Idag är den 1 maj. En mycket gråmulen och kall dag iaf här i norr. Denna dag skulle min pappa ha fyllt 90 år. Han gick bort för 5 år sedan, men har gett mig många tecken på att han är med mig. Som brukligt 1 maj så åkte jag till kyrkogården med en vårblomma. Jag tror jag var den enda människan på hela kyrkogården denna stund. Jag hade bett pappa att han gärna fick ge mig ett tecken idag, det skulle kännas fint, jag hade föreslagit en fågel. 😉 När jag stod där på kyrkogården så klämtade plötsligt kyrkklockan till en gång och vips så landade en stor skata på gravstenen bredvid mig. Den var så nära att jag nästan var rädd den skulle sätta sig på mig. Självklart så skulle det bli en rejäl fågel som tecken. Sist så var det ju fasaner …

Nedanför den vackra kyrkan hördes brusandet från vårfloden.

Det brukar alltid komma över mig en stor sorg när jag är på kyrkogården. Det är som hela luften är fylld med sorgen från alla människor som gråtit över sina bortgågna. Jag kan känna den sorg som de känt när de varit där.

Läste så fina ord om sorg i min bok ”Rapport från en Mästerkatt” igår. De gick iaf rakt in i mitt hjärta.

Sorgen är kärlekens pris – och endast tacksamheten för kärleken –  kan långsamt hela det sargade hjärtat. ❤️❤️❤️

 

Idag blir det ingen budskap från änglarna. Istället blir det ett budskap från Ärkeänglarna genom våra vänner Djuren. 

BIET – Försök att göra allt du kan med glädje. När du hjälper andra och jorden med ett öppet hjärta, så sker en förvandling i både givaren och den som tar emot. Ni blir en enhet.  Solidaritet och samhörighet växer i medvetandet för världen. 

Om Biet –     Biet är 5 dimensionens insekter som kommer från Plejaderna, planeten ” of heart healing”.      Deras ”soul mission” är att lära om helig geometri och att sprida ” Pleiadean heart healing”.

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke