Budskap från änglarna och Våren är här.

0

Godmorgon

Matte hälsar att det är lite fullt upp med djurskyddsärenden och arbete på gården så hon hinner inte blogga idag. Själv tycker jag det är roligt att vara ute med matte på dagarna nu när man kan busa på gräsmattan och se på när katterna klättrar i träden. Våren är en härlig tid för både två och fyrbenta.

Vov på er ❤️

Änglarna sänder ett budskap till er

 Vi änglar finns ständigt här för dig. När du känner dig ledsen eller besviken ska du berätta dig för oss. Berätta allting, även dina obehagliga tankar och känslor. Denna process fungerar som terapi och är till nytta för dig, då ingenting är någon hemlighet för oss – vi vet redan vad du går igenom. Vi stödjer dig på alla sätt,  för vår kärlek är både villkorslös och utan fördömande.

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke