Budskap från änglarna och Den röda livstråden

0

Den röda tråden i mitt liv är nog tämligen lätt att se. Min livsuppgift och stora intresse – Djuren. Som liten lekte jag inte mycket med dockor utan det var nallar och djur som gällde. Trisse, Kalinka, Barre m.fl fanns med mig då och nu idag sitter de på skåpet i sovrummet, för jag har inte hjärta att kasta bort dem. Några är rätt luggslitna och välkramade  men det får alla hänga med. Jag minns att jag kunde ta in en katt från gatan och säga till mina föräldrar .. att den här kissen har inget hem, den kan väl få bo hos oss. Men nej, jag fick allt skaffa katt på ordentligt sätt. Många är de djur som passerat i mitt liv. Kaniner, katter, hundar, hästar, får, höns, gäss, fiskar, marsvin..ja till och med en ko har jag haft i min ägo. De allra flesta val jag gjort i livet har varit till djurens fördel och anpassat efter dem. Jag växte upp i stan och det var först i vuxen ålder jag  flyttade ut på landet, där jag hör hemma och kunde leva mitt rätta liv, det där med statsliv är trevligast i lagoma mängder, för mig iaf.. Min dröm var att bli veterinär, nu blev det inte riktigt så,  men istället fick jag möjlighet att arbeta med djur på andra sätt. Nu det sista åren som ideellt engagerad i djurskyddet.

En av våra mer kända medium fick vid ett tillfälle kontakt med en av mina lungdonatorer. Hon (donatorn) förmedlade att hon var väldigt tacksam för att just jag hade fått hennes lungor och på så sätt kunnat fortsätta mitt liv med att hjälpa djuren. Detta var väldigt starkt för mig..Tänk att även hon var tacksam..det var ju jag som var henne för evigt tacksam.

Se gärna tillbaka på just ditt liv och kanske även du kan se din röda tråd. Försök att följa din tråd och gör det bästa av den. Sticka det du drömmer och vill av tråden och du har funnit och tagit tillvara på din livsuppgift.

Budskap från änglarna ❤️

Ett sätt att kommunicera med oss änglar är via bilder som du framkallar via din inre syn. När du visualiserar oss är det detsamma som att kalla oss till din sida. Ta dig lite tid idag för att bli mycket stilla, blunda, andas djupt och föreställ dig att många änglar omger dig. Tänk dig att du pratar med oss och berättar om alla dina bekymmer och att du får kärlek, vishet, stöd och vägledning av oss. Det spelar ingen roll hur detaljerad din visualisering är, för din avsikt att kontakta oss, lyckas alltid och ger resultat – även om du är omedveten om dem. Kom ihåg att vi är medvetna om alla dina tankar och känslor, även om du inte kan höra oss. Vi älskar dig förbehållslöst och vårt tålamod är oändligt. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke