Budskap från änglarna, Hundglädje och Framtidshopp

0

Idag fyller vår älskade ChowChow Izie 7 år. Tänk så mycket glädje en vovve kan ge. Dessutom kommer man ut i skog och mark och får röra på kroppen. Själv har jag svårt för att vara ute och ”tomgå”, så utan hund skulle det nog inte bli så mycket promenerande för min del. Sen att se en glad Chowe skutta fram ger även mig glädje. Det kan vara svårt att vara utan hund om man är van att ha en ”svansviftare” vid sin sida.

 

Jag hoppas att min hälsa och Convid-19 inte sätter stopp för mig när det gäller min mediala utveckling. Jag hade så mycket drömmar och planer för detta året som nu inte kan bli verklighet. Istället får jag hoppas, hoppas på nästa år..Jag försöker ha goda affirmationer att det där med sjukdom och elände inte kommer att bli värre.? Min förhoppning är bl.a att kunna åka över till England och ”förkovra” mig mer inom djurkommunikation. Arthur Findlay School i Stansted, (kallas även för Hogwarts för vuxna), är en känd spiritualistisk skola, dit man kan åka och fördjupa sina kunskaper inom det mediala och healing. (Många av er känner säkert till den, och kanske till och med varit där ). Här finns flera kurser och utbildningar att välja bland och många andligt intresserade från olika länder åker hit.  Jag tror det skulle vara en upplevelse att få ta del av energin och miljön här. Dessutom gillar jag Storbritannien och har haft förmånen att resa runt där några somrar med mc.  Nu var det dock säkert närmare 30 år sedan, så jag skulle gärna åka dit igen och samtidigt ges möjlighet fortsätta min mediala resa… det vore det himla trevligt.

Idag bad jag änglarna om ett budskap om hopp och drömmar. Detta är vad jag fick att dela med mig till er ❤️

Dina drömmar kan ibland förefalla skrämmande och överväldigande och du oroar dig för hur du skall bära dig åt för att förverkliga dem. Medan du undrar hur du skall kunna åstadkomma allt du vill ha i livet kan dina känslor vackla mellan upprymdhet (då du föreställer dig din önskan) och fruktan (då du oroar dig för om den kan uppfyllas ). Denna känslomässiga gungbräda  är en avspegling av din dröms förverkligande. Med andra ord, medan du gungar upp och ner mellan positiva och negativa känslor stiger på samma sätt ditt mål upp mot dig för att sedan sjunka undan. Och även om ren optimism kan vara för mycket begärt när du inte ser tecken på någonting som kan stötta den, har vetenskapen nu visat det som vi änglar alltid vetat; en positiv inställning är bra för hälsan och ger ett längre liv. Vad vi skall förstärka idag är att det verkligen är välgörande att ha en optimistisk inställning. Även om du själv är fylld av tvivel tror vi alltid på dig. Vi vet att du är kapabel att göra precis vad du bestämmer dig för. Magin tillhör dig precis som den tillhör alla andra – det är bara att tro.

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke