Budskap från änglarna och sommarvila

0

Godmorgon alla mina ? bloggläsare. Hoppas ni har fina dagar därute i sommarvärmen och har tid att njuta och ta vara på glädjen i livet.

Den här tiden på året så är min bokkonsumtion stor. Goda vänner lånar mig böcker och hämtar på biblioteket, så det kanske inte alltid blir de böcker jag själv har valt, men desto mer roligt att få ta dela av böcker som de gillar.  Att få ligga i hammocken under parasollen, gunga lite, vicka på tårna och njuta av en bra bok, det är en härlig del av sommaren för mig.

De senaste två böckerna jag läst vill jag verkligen rekommendera er att läsa, om ni inte redan gjort det. Ville inte gärna lägga ifrån mig böckerna utan de blev mer eller mindre sträcklästa.

Prins Annorlunda, en helt underbar bok som väcker både tårar och skratt, men framförallt får en att känna kärlek, värme och inse livets värden.

Den vita massajen. Schweiziskan Corinne finner den stora kärleken på en semesterresa i Kenya. Hon lämnar allt i sitt hemland och flyttar till Afrika för att gifta sig med en massajkrigare. Här kan man följa hennes kamp för kärleken som tar henne genom svårigheter hon inte kunnat drömma om. En mycket fängslande berättelse.

 

I dag ger änglarna mig detta budskap att dela med mig till er ❤️

Du har tillgång till den mest förbluffande databas som tillhandahåller rådgivning, vägledning och handledning – den finns inom dig just nu. Alla svars källa är aktiverad och redo närhelst du ställer en fråga till den, och det finns inget problem som den inte kan lösa. Ibland svarar den här källan direkt med ord, tankar eller visioner. Vid andra tillfällen sänder den synkronistiska händelser som svar. Alla frågor får alltid ett exakt svar, under förutsättning att du är öppen och mottaglig för budskapen när de kommer. Detta all informations källflöde är inte någon mystisk övernaturlig kraft. Det är den öppnaste och mest naturliga kraften i universum. Källans intellekts oändlig vishet som är kopplad till din egen.

Önskar er alla en dag fylld med glädje och positiv energi ?

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke