Budskap som stärker och budskap som fäller

6

Jag hoppas att ni alla har en härlig Midsommarhelg därute i sommarvärmen. Själv älskar jag högtider som Jul, Påsk, Midsommar m.fl och vill gärna göra dem speciella och roliga. Tyvärr så har det inte riktigt blivit så de sista Midsomrarna. Förra året tillbringade jag hela Midsommarveckan på lasarett med svår lunginflammation. Jag hade således trott och hoppas att detta året skulle Midsommar bli desto roligare, men ack..och suck…Dagen innan Midsommarafton så fick jag veta att jag har skivepitelcancer, en form av hudcancer. Man har fryst huden med flytande kväve och tagit biopsier, förhoppningsvis är det ett förstadium som man lyckats stoppa. Man skar även bort märken på min fot som sen syddes ihop. Dessutom hittade man en knöl på min hals, så nu är jag remitterad vidare för koll av den.

Ja, som ni kanske förstår så gick lite ”luften ur mig”. Min kropp har fått så många tuffa törnar och börjar bli rätt sliten och skör, ändå har jag gång på gång lyckats resa mig innan gonggong slår och ta hem matchen sas. Att då ytterligare en gång behöva ”kastas in i ringen och få dessa rallarsvingar” gör att nästan bara vill lämna walkover…Det hade räckt med lungavstötning och Covid 19 att oroa sig för.

Men va fasen..det är bara att ta på sig boxarhandskarna, kalla in mitt änglateam och ge sig in i matchen igen.  Det skall bli mycket intressant den dagen jag dör att få veta meningen med detta, jag ser fram emot det, dock väntar jag helst ett bra tag till innan jag får klarhet i det. Just nu kan jag inte riktigt se varför även om jag vet att det finns ett bra svar. Och hur kunde jag välja att vara med om allt detta… Haha, så himla intressant med svaret på det.

Nåja, så är min Midsommarhelg. Lugn, varm, tänkvärd, lite ensam (min man jobbar hela helgen), men  jag och djuren myser i solen och försöker göra det bästa av allt. Tack och lov verkar jag sakna förmågan att oroa mig så jag planerar och fortsätter framåt.

Jag ber om ett budskap från änglarna att dela med mig till er, och detta är det jag får. Ett budskap som iaf träffar mig rakt i hjärtat idag ❤️

En av förklaringarna till att vi änglar kan utföra helande är att vi vet att det inte finns någonting som behöver helas. Du (och alla andra) är i själva verket ständiga återspeglingar av Källans strålande kärlek, och lika lite som det gudomliga någonsin behöver botas behöver du det. Illusioner som krämpor, sjukdom eller skada är just det: en illusion. Om vi satte tilltro till detta falska skulle vi bara åstadkomma mer av samma slag. Så istället riktar vi vår uppmärksamhet och vårt fokus mot Källan, som i evighet bor inom dig. Vi vänder oss till det gudomligas närvaro så att du får en stark påminnelse om oss och samtidigt blir aktivt medveten om himlens energi. När du ser välbefinnande ser du Källan.

Nu skall du vägra att se någonting annat än hälsa inom dig själv och andra. Fokusera helt på att älska det välbefinnande som för evigt bor inom alla människor. Be det träda fram och göra sin närvaro känd. På det viset helar du så som en ängel gör.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Emma den

  Tack komiskt jo jag vet var källaren är både med håll och mot håll har jag vetandet. .

  Personligen längtar jag efter svenska vit vinter . Far illa nu!

  • anglakraft den

   ❤️

 2. Livis den

  Underbart skrivet! Allt gott till dig??

  • anglakraft den

   Tack ❤️

 3. Christina Sundman den

  Men nu får det väl ändå räcka med krämpor för dig!
  Jag som hoppades att denna midsommar skulle vara mkt bättre än den förra för dig.
  Kram Christina

  • anglakraft den

   Ja det blev inte riktigt som jag tänkte mig ?
   Kram ❤️

Lämna en tanke