Budskap från djurens värld och doftande Tarot

0

Hoppas att ni har det fint därute i sommarvärmen. Jag inser att det blir lite längre mellan inläggen just nu, men så får det vara.

Denna helg har vi varit i Hudiksvall på Endurotävlingar, men det blev även en dagstur runt ”Dellensjöarna” en helt underbar väg med vacker natur, bad och god mat med utsikt. Kan verkligen rekommenderas.

Idag lägger jag tarot för kunder. Att få sitta i växthuset är så härligt, man känner ett lugn och det doftar underbart. (Sen kan det bli lite väl varmt ibland…man får välja sina dagar).

Ha det så gott därute i livet och glöm inte bort att du är värdefull. Alla har vi en stor betydelse och är viktiga för helheten, vad vi än tror. Glöm inte bort det ❤️

Ett kort budskap från djurens värld.

Sätt gränser och håll dem. Låt inte andra dränera dig eller påverka dig negativt. Bestäm hur du vill ha det och sätt gränser därefter. Då vi alla är sammanlänkade energimässigt kan det räcka att du sätter dessa gränser mentalt. Umgås med de som stärker det positiva och får dig glad och harmonisk, då detta ger energi och höjer dig .

❤️❤️

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke