Tiden som gått och budskap från änglarna

0

Hej alla fina läsare

Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg. Jag blev sjuk och hade feber i nästan 4 veckor. Efter många besök på sjukhuset och olika provtagningar konstaterades det att jag hade ett virus som heter EBV och som med de flesta virus är det bara att vänta ut och hoppas på det bästa. Tyvärr har min mage inte mått så bra den senaste tiden, främst pga av de mediciner jag måste äta som transplanterad. Min matlust minskade och jag fick nästan en chock när min läkare sa att jag gått ner nästan 10 kg. Jag vägde nu 45 kg…Det är inte roligt och jag vill verkligen inte vara så smal. Att vara sjuk med feber och illamående och dessutom behöva äta ordentligt och dricka näringsdrycker är inte det lättaste.

Många har svårt att gå ner i vikt men jag måste säga att det kan vara ganska jobbigt att behöva gå upp i vikt också när matlusten tryter. Men nu börjar jag äntligen känna att energin är på väg tillbaka och jag är på väg åt rätt håll med vikten.

Dagarna innan jag blev sjuk så hann vi med en tur med husbilen längs Vildmarksvägen. En väg jag rekommenderar er som vill ta en sväng i vårt vackra land.

Eftersom jag inte orkat så mycket har det blivit en hel del läsande i sommar. En bok jag köpte är denna. Tjock som en tegelsten och jag tänkte ..hur skall jag mäkta med den.. Men ack vad jag bedrog mig. Den är mycket intressant och väldigt lättläst. Nu har jag ännu bara läst en tredjedel men tror jag kommer att läsa den många gånger och gärna med en överstrykningspenna i handen. Är glad att jag köpte den istället för att låna.

Nu är hösten här och luften är härligt frisk. Men även en tid då vi i djurskyddet har ”häcken full”, bara den senaste helgen fick vi in 12 katter. Många hemlösa kissar börjar söka sig till människor nu när kylan kommer. Tur är att änglarna runt om hjälper mig när jag ber om det.

Delar med mig av ett budskap från änglarna ❤️

Ditt inre jag är gränslöst klokt.Du står i förbindelse med den universella källan som har tillgång till all kunskap. Därför är det viktigt att du tänker på och talar till dig själv kärleksfullt. När du talar om din intelligens talar du om källan. Du har ett geni inom dig, precis som alla andra. De människor som förefaller vara mest briljanta är de som lyssnar på sin inre klokhet och omsätter den i handling.  Vi änglar kan lära dig att använda denna del av ditt kunskapsförråd. Vi kan hjälpa dig att höra, lita på, förstå och handla i enlighet med den – du behöver bara be om det.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke