Årets sista dag och budskap från änglarna

0

Sista dagen på 2020 och jag ser tillbaka på ett år som inte liknat något annat. Så många som påverkats av detta virus och än är det inte över. Ser fram emot vaccinet som förhoppningsvis äntligen kan stoppa upp det hela, så vi kan leva våra liv fullt ut igen.

2021 hoppas jag på energiboosters när det gäller det mediala. Träffar/ kurser m.m som ger input och glädje. För mig har detta år varit på en sparlåga på något sätt när det gäller det mediala. Behöver lite inspiration och energi känner jag. Tror det kan vara så för många fler än mig. Jag har lagt en del kort för kunder men saknar lite den där energin som brukar finnas.

Inför det nya året så tänker jag försöka hjälpa min kropp så mycket jag kan för att den skall må så bra det går. Hälsan går tyvärr åt fel håll och min andning börjar bli ganska tung, så allt jag kan göra för att må så bra som möjligt är viktigt.

 I julklapp gav jag mig själv en bok som inte bara var vacker utan även fylld av många intressanta tankar och råd från den kinesiska medicinen, där både kropp och själ är involverade.

Dagens budskap från änglarna inför 2021

Det finns skönhet överallt omkring och inuti dig. Ju mer du uppmärksammar den, desto mer får livet en förhöjd, magisk karaktär. Du börjar lägga märke till din egen strålglans som ett återsken av allt som omger dig. Gör det till en regel att se så mycket skönhet du kan. Se den i den fysiska världen genom bilder av naturen liksom bland människor och deras skapelser. Observera den i känslornas rike när du upplever tillgänglighet från andra och ser kärleksfulla scenarier utspelas samt på det andliga planet när du upplever vår, änglarnas ständiga närvaro vid din sida. affirmera ofta att livet är vackert. Ta en paus och insup detta, njut av varje ögonblick, i varje ögonblick. ❤️

Önskar er alla fina läsare ett riktigt Gott Nytt År

Ps! För er som vill följa mitt vardagliga liv mer, finns även min andra blogg Helenas Livet på landet. (Nasseman.bloggo.nu)  Jag kände att alla vardagliga och mer ”ytliga” saker som jag vill dela med mig av passar inte riktigt här, hos de som vill läsa blogg inlägg. Så därför får det bli två bloggar för min del.  Kanske jag tänker fel, men det känns iaf så. Kram ❤️

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke