Uti vårsolens glans..

0

Mina inlägg kommer inte så ofta nu. Har inte så mycket ork, så det lilla jag har försöker jag fördela på saker som känns viktiga just nu. Dit hör såklart bl.a mina djur. Promenaderna med min hund är inte lika långa som tidigare och min man rycker in allt oftare när han inte jobbar. Vi har uppdaterat kattskogen (vi har hägnat in ca 80 kvm skog till katterna) med nytt staket och nät mot gårdssidan till. Katterna har nu äntligen fått komma ut igen och lyckan är stor.

Pysslar i trädgården med växthus och plantor. Blir lite mindre i år men det jag försöker ha i växthusen blir tomater, gurka, sallad, oregano och timjan och många krukor med tagetes och lavendel. Mina växthus är inte stora orangerier utan ganska små, men jag älskar att sitta där och meditera och bara vara. Kommer det folk som vill att jag lägger Tarot så sitter vi där bland humlesurr och dofter.

Tidigare i veckan så låg jag inne på lasarettet en dag. Man skulle fixa min venport som det blivit stopp i. Detta gör man genom att gå in via ljumsken. Det gick fint men både ingreppet och läkemedel gjorde mig extra vek. Så när jag skulle gå hem för dagen så var jag tvungen att sätta mig på en pall i den långa lasarettskorridoren och vila. En kvinna kom gående och jag frågade henne om hon kunde hjälpa mig att bära min ganska tunga väska genom korridoren. Det visade sig att hon var sjukhuspräst och vi hade ett väldigt intressant samtal om andlighet och änglar. Vår tro var olika men ändå lika. Hon var religiös,  jag andlig, men jag tycker det är så intressant att få prata om detta så länge de inte försöker att ”pracka på” mig utan att man kan acceptera och lyssna på hur andra uppfattar och känner i sin andlighet. Hon följde mig ända ut till min väntande bil och när vi skiljdes så vill hon få sända mig healing och jag sa att det tar jag tacksamt emot.

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke