Änglar och deras budskap till dig idag ♥

0

Änglar ♥

Jag måste ha haft änglavakt säger vi när vi får vara med om händelser som varit så tillspetsade att vi inte riktigt kan förstå hur vi klarat oss.

Det finns butiker med änglamotiv, böcker med och om änglar, man kan till och med köpa änglavingar. Bilder som verkar höra till den vackra delen av sagoboksvärlden. Kraftfulla stora ärkeänglar, små ljusa änglar, skyddsänglar och många fler, och ibland får någon uppleva saker som förändrat personens liv och blivit en vändpunkt.

Änglar är en speciell del av skapelsen, i en egen frekvens och de är inte människor som blivit änglar.

En ängel eller ett änglaväsen knyts till varje individ som går ner till jorden i okunskap och omedvetenhet. Focus för dessa är att skydda den gudomliga delen av individen. Skyddsänglarna stödjer och hjälper. De visar sig i regel som vi har föreställningar att de skall se ut med känslomässiga och personliga kvaliteter, så att vi skall förstå bättre. Däremot saknar de helt ego, vilket gör att vi aldrig blir jämförda eller bedömda. De stöttar oss i våra val men dömer aldrig och finns där som en bästa vän i livets alla skeenden. De blandar sig inte i om vi vill prova allt.

Om vi vill ha hjälp måste vi dock be om det. En människas fria vilja har alltid företräde. Var och en har minst en ängel vid sin sida. Någon som vandrar med oss genom livet. Ibland när vandringen blir svår kan det vara besvärligt att förstå att vi måste igenom vårt lidande och att det finns en väg framåt.

♥♥♥♥♥♥♥

Fortsätter här att dela med mig litet sammandrag från boken “Samtal med Claes” (se tidigare inlägg om reinkarnation). Denna gång handlade samtalet om änglar.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Avslutar dagens inlägg med ett Änglabudskap ♥

Du har arbetat hårt och givit mycket till andra. Så vi änglar är här för att ge dig en försiktig påminnelse om att du skall ägna lite tid åt dig själv. Nu är det dags för dig.

Precis som du ger åt andra, förtjänar du själv att ta emot. Behandla dig själv lika bra som du behandlar dem du bryr dig om. De förtjänar kärleksfull uppmärksamhet och det gör du också. Att du låter människor bistå dig är välgörande för dem, du låter dem uppleva tillfredställelsen i att ge. När du på ett trevligt sätt accepterar andras erbjudanden om hjälp känner de sig mycket nöjda med att kunna göra detta.

I dag skall du bära både givarens och mottagarens hatt. De är i själva verket två sidor av samma sak och är lika viktiga.

 

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke