Jag och Änglarna delar med oss av tankar idag ♥

0

Efter att ha fått lite blogginspiration och tips på hur man kan lägga upp sitt bloggande så har jag (precis som Sickan i Jönssonligan) en liten plan. En veckoplan för mitt bloggande. Nu vet jag ju inte hur länge till min kropp tillåter mig att skriva, tänka och vara (om än sittande) aktiv. Men så länge jag kan och orkar så försöker jag att dela med mig till er som vill läsa.

Tänkte att innehållet för bloggen får ha följande rubriker:

Måndag: Djuren och jag. Mina vänner djuren som skänker så mycket glädje och kärlek. Här blir det nog en hel del bilder på mina fyrbenta vänner här på Fagergården där vi bor. Deras upptåg och liv. Mycket kring djur och natur kan dyka upp denna dag.  Även inlägg och kanske budskap från Aminal Tarot och Archangel Animal.

Tisdag: Veckans tips.  Det blir en hel del läsande för mig, många böcker som kretsar kring det andliga/mediala men även andra böcker kan dyka upp här i bloggen om dom är läsvärda. Kanske att jag även ger ett och annat film/tv tips denna dag.

Onsdag: Mina tankar. Här delar jag med mig av mina tankar kring saker och ting. Kommer att avsluta inlägget med en tanke för dagen från änglarna.

Torsdag: En bild ett minne. Delar med mig av en eller flera bilder ur mitt fotoarkiv och berättar om minnet kring det.

Fredag: Gott och blandat. Vad sägs om ett gott recept inför helgen eller kanske någon annat som inspirerar dig.

LördagVeckan som snart är slut. Vad har hänt ? Något speciellt ? Ja, det återstår att se….

Söndag: Budskap för veckan för kommer. Idag lägger jag Tarot och förmedlar till er vad jag får till mig om veckan som kommer.

♥♥♥♥♥♥

Ja, och idag är det ondsag och detta var lite av mina tankar idag. Hoppas ni gillar mitt upplägger och tittar in på min blogg fler gånger.

Avslutar med dagens tanke från änglarna. En tanke för dig att kanske börja dagen med eller bara stanna upp och säga högt eller bara för dig själv. En tanke som får dig att känna änglarnas närvaro.

Alla mina behov är tillgodosedda, nu och alltid. Min framtid är fullkomligt trygg. Jag ber om, förväntar mig och förlitar mig på att mirakler skall ta hand om både mina kära och mig.

 

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke