Veckan som gått ♥ Änglarnas tanke för dig idag ♥

0

Ser jag tillbaka på veckan som gått så är det osökt vädret jag tänker på. Äntligen är den här…vårkänslan. Takdropp, fågelkvitter, blöta tassar men framför allt en underbar värme som man längtat efter. Min mor har varit här några dar denna vecka när C arbetat. Vi har kunnat sitta ute och njuta av solen och njuta av känslan att nu är det “gött att leva”. Även de fyrtassade känner av våren och katterna bildar kö för att få komma ut. Men det blir till att vänta nån vecka till innan “kattskogen” öppnar för säsongen. Izie som hatar att bli blöt om tassarna är nog den enda här på Fagergården som saknar snö och kyla. Men än har vi långt till snön är borta …

Min mor och Izie njuter av solen ♥

Vi tog en tur till stan men då både jag och min mor innehar handikappparkering och syrgasen skall med numera så blir de sträckor vi “springer” i affärer inte direkt långa. Några nya t-tröjor och ett par helt perfekta vårstövlar som är bara att stoppa fötterna i när man skall ut på gården blev dagens shopping resultat innan vi styrde kosan hemåt och mumsade på de räkmackor som vi köpt.

Maya och skorna

Izie sover gott i vårsolens glans

Mimmi

Det har även blivit lite tarotläggning i veckan då folk har hört av sig. Det har varit en bra känsla när jag lagt mina kort och det är alltid lika härligt med den positiva respons man får ♥ Sen är det viktigt man får ta saker i sin egen takt och ork så man behåller energi och lust. I morgondagens inlägg blir det budskap för veckan som kommer.

♥♥♥♥♥♥

Änglarns tanke för dig idag ♥

Jag finner en stor glädje i att skapa en glad överraskning åt en speciell person. Då vi har denna gåva gemensamt förflyttas vi för ett ögonblick till en plats som är barndomens förundran, och universum sänder även mig underbara gåvor.

♥♥♥♥♥♥

Önskar er alla en fin dag.

Tjingeling ♥

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke