Änglatanken ♥ Låt alla dagar vara bäst

4

Änglarnas tanke till dig idag handlar om att ta vara på sin dag

Du har förmåga och makt att ange tonen för din dag. Det gör du genom att bestämma dig för vilken sorts erfarenhet du helst vill ha. Fråga dig nu: Hur vill jag att min dag skall vara ? Tillåt dig att visualisera och känna de högsta energierna. Om du finner att du fokuserar på negativa scenarier ber du oss änglar att förvandla denna negativa energi till kärlek. Du styr själv din dag. I varje situation finns det en bästa tänkbara utgång och till denna högre nivå förflyttar du dig genom att du går in för att ha speciella upplevelser.

Du förtjänar all storhet som livet har att erbjuda. Samla dina gåvor idag och bestäm dig för att ha det underbart.

I förrgår fyllde jag år, förmodligen min sista födelsedag, och borde ha firat den med pompa och ståt, men se ack, det bidde det ej. När orken tryter blir firandet desto lugnare men inte desto mindre nöjsamt. Och faktum är att det kanske är många som firar sin sista födelsedag utan att veta om det. Vi har ingen som helst aning om hur morgondagen kommer att bliva och hur livets vägar ser ut.

Så därför borde vi leva som varje födelsedag vore den sista, ja faktiskt varje dag. Ta vara på allt som ger glädje, slösa inte tid på negativ energi. Gör dej av med saker du inte mår bra av, vänta inte. Och kom ihåg att pengar är inte allt.. Okey, nu är vårt samhälle skapat så att det är svårt att leva utan pengar, men “handen på hjärtat” hur mycket skulle vi inte klara oss utan..? Behöver vi verkligen allt som vi lägger till oss med. Kanske det vore bättre att dela med sig än att köpa den där nya soffan, skorna eller bilen. Skulle det inte ge mer att jobba mindre och få mindre i plånboken. Såvida man inte hittat sin grej som ger glädje att arbeta med, men det är inte alla som har ett jobb de trivs med.  Nu är ju kanske inte jag rätt person att skriva om detta som beställde en ny soffa i veckan. Men jag skulle nog kunna bo i ett litet “Tinyhouse” så länge jag hade mina kära och naturen omkring mig. Skulle säkert funka ypperligt. Allt för många verkar tyvärr vara med i tävlingen… “Den som har mest prylar när han dör, den vinner”.

Önskar er en fin lördag. Tjingeling ♥

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Kristina den

    Tack du starka, kärleksfulla människa som delar med dej av din visdom och styrka! Mycket kärlek till dej från djupet av min själ. Kram!

    • anglakraft den

      Åhh Tack för de fina orden och för att du läser 🧡
      Kram ❤️

  2. Sandra den

    Tack för allt du delar med dig…..ljus och kärlek till dig. 💖 Kramar

    • anglakraft den

      Tack för att du läser 😃🧡
      Kram tillbaka till dig ❤️

Lämna en tanke