Veckans teckendjur ♥ Livet idag

0

Vaknar till regnsmattret på fönstret denna morgon och tycker det känns lite mysigt. Några som inte tycker det är särskilt mysigt är djuren som säkert tänker.. Shit också, vi vill gå ut, med det är fasen inte kul att bli blöt i pälsen. Skutte vågar sig dock ut en stund, hans dagliga koll av sitt revir måste genomföras annars blir han olycklig. Mannen i huset eldar på gården och röken gör att det ser ut som dimma över nejden. Jag känner mig piggare idag och det är roligt att ha ork att tänka och skriva igen, istället för att känna sig som en zombi. Jag tar en tur och postar brev.

♥♥♥♥♥

Veckans teckendjur är giraffen

Giraffen visar på att det är möjligt att kunna se bortom det vanliga, att se det extraordinära. De påminner oss om att se på livet utifrån ett högre perspektiv samtidigt som de visar på balans och samordning. Giraffens kronchakra är öppet vilket ger dem möjlighet att enkelt kunna få till sig kunskap och visdom som de sen kan ladda ner i sitt energifält. Giraffen är även väldigt mån om naturen och hjälper till så nya träd kan växa.

Om du får giraffen som tecken som talar det om för dig att försöka se saken ur en högre visdom, att se “utanför boxen” på din situation. Fortsätt att ta vara på din dag och se den i detta perspektiv. Giraffens visdom påminner dig om att alltid agera kärleksfullt och med värdighet, lugn och balans.

Önskar er alla den dag som ni vill ha ♥

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke