Livet i förändring ♥

0

Nu är den här igen … kylan i norr och naturen börjar sakta att ändra färg. Igår sken solen och jag satt ute och läste. Löven från våra stora rönnar på gården flög sakta ner och landade på mig och en fartfylld humla brummade förbi min näsa. Jag njöt, för jag vet att utesittandet snart är över vilket är tråkigt, även om det är skönt med frisk luft och lagom utetemperatur. Jag har nog inte direkt någon favorit årstid, tycker alla årstider har sin tjusning även om vintern är lite väl lång och sommaren ibland lite väl varm. Våren är alltid efterlängtad och hösten behaglig.

Min ork känns lite bättre även om det är väldigt upp och ner, men min syresättning försämras sakta och jag ligger nu på 3 l när jag är i stillhet och upp till 6 l när jag rör mig. Efter att ha genomfört en mängd medicinska tester som jag fixade galant så fick jag i fredags tillbaka mitt körkort, 3 månader efter min stroke. Jag vet inte hur mycket jag kommer att köra bil framöver, det sitter nog kvar ett tag i huvudet att man kan bli helt förlamad på några sekunder. Jag har inte heller velat bada sedan det hände utan duschar numera men det kan ju även ses positivt i dessa elsparartider.

Här är en till som gilla att bada ♥

Trots allt så har jag orkat läsa en hel del. Blandar genre ganska mycket, har plöjt igenom mina P.D James böcker och däremellan stuckit in med en feelgood, typ Sheila O´Flanagan. Innan jag släcker lyset för natten så blir det gärna något andligt/medialt och jag vill gärna tipsa om dessa två böcker som jag finner mycket intressanta för någon som är andligt intresserad. Kanske inte de mest lättlästa men mycket tänkvärda.

Om du någonsin har velat sitta i närvaron av några av de avancerade andliga väsen som övervakar livet på Jorden och utvecklingen av själar, kan detta vara det närmaste du kan komma. Christine och David har samlat ihop extraordinära budskap genom flertalet kanaliserade konversationer med en liten grupp andar, som har tagit sig att ge grundläggande kunskaper till mänskligheten. Dessa andliga varelser har beskrivit på ett vackert, förenklat och ofta humoristiskt sätt, hur universum och alla livsformer skapats, processen för andlig utveckling och reinkarnation och hur andevärlden är organiserad och fungerar. De förklarar våra andliga rättigheter och hur vi kan befria oss från förflutna mönster genom att ta ansvar för våra tankar och handlingar. Den här boken är baserad på, och innehåller, ord för ord av de kanaliserade budskapen från dessa andliga guider. Du kommer aldrig att se på växter, djur eller ditt liv på samma sätt efter att ha läst dessa dialoger.

Önskar er alla en fin dag ♥

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke