Budskap för veckan♥

1

Hej

Denna gång kände jag att budskapen skulle få ett ny upplägg. Där ett budskap är allmänt för veckan och sen en förmedlad känsla för varje dag. Skriv gärna ner vad som komma skall och sätt upp någonstans, som en tanke för dagen. ♥

Allmänt: Nu är det tid att stanna upp, ta en paus och reflektera över ditt liv, istället för att agera. Känn efter och bara lita till dina andliga gåvor och din intuition.

Måndag: Tankar på hur en situation skall övervinnas på bästa sätt. Samla inte på dig för många saker, det kan bli för mycket att hantera.

Tisdag: En dag för nyskapande. En manlig ambitiös energi kan vara bestämd i något arbete/projekt.

Onsdag: Någon/några åker bort eller så får en resa vänta för dig. Fortsätt att drömma, det blir ljusare en dag.

Torsdag: För den som känner av en sorg i hjärtat kan detta vara en dag med tankar och känslomässig bearbetning. En sväng utomhus vare sig det regnar eller är sol kan lindra. Andas djupt och känn vinden mot ditt ansikte. Det kommer att bli bättre.

Fredag: Ta till dig den visdom som dyker upp från någon idag. Lyssna på något som gör dig harmonisk och lugn, känn att livet har sina goda sidor.

♥♥♥♥♥♥♥♥

With Love From Me To You ♥

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Mia den

    Tack 🙏🥰

Lämna en tanke