Budskap för veckan ♥

2

Så är det dags för en ny höstvecka att ta sin början. Jag tar fram mina kort och ser vad de förmedlar inför dessa dar. Som vanligt så blir budskapen inte alltför långa eller invecklade. Dessa 4 punkter är de som korten vill förmedla denna gång. Känn in hur de passar i just ditt liv och gör dem till dina egna.

*Försök att titta på saker på ett annat sätt och allt blir lättare att förstå. Var inte orolig om allt bromsas upp en stund, det kommer snart att röra på sig igen.

*Många tankar och lite oro kring en resa eller flytt, känns som barn kan vara inblandade på något sätt i det hela. Förmedla lugn och var den trygga i det hela.

*Full fart med ett projekt eller arbete som du får kämpa lite med. Se bara till att det finns balans på något sätt i det hela.

*Ge inte upp även om du känner dig ensam ibland. Din styrka öppnar nya möjligheter som ger dig glädje.

♥♥♥♥♥♥

Idag har vi en solig dag här i norr, himlen är blå och min längtan är stor efter att få ta en långpromenad med hunden i skog och mark. Men nu är den tiden tiden förbi och jag får nöja mig med att sitta på vår bro och andas frisk höstluft istället. Mina muskler har lagt ner en del av sin verksamhet och jag får arbeta för att hålla dem vid liv. Försöker gå i vår trapp några gånger om dagen då jag kan öka syrgasen till max. Annars så planerar jag idag lite päls och tassvård för djuren. Möjligen tarotläggning för vänner och hoppas sen att det finns energi till en god middag. Till kvällen får det bli en bra film med kurrande soffmys.

With Love From Me To You ♥

Maya o Skutte myser i soffan ♥

 

 

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Mia den

    Tack 🙏🥰

    • anglakraft den

Lämna en tanke