Livets läxor ♥

2

Många världen över är de som upplevt “Nära Döden Upplevelser NDU) och det man kunnat konstatera är deras ofta väldigt samstämmiga uppgifter kring det de har fått vara med om på andra sidan. Här är några av de universella sanningar som återges av de som upplevt NDU eller livet-mellan-livet regressioner. (“Helig Design” C o D Henrie )

♥Du är bara ansvarig för dig själv, dina egna tankar och handlingar. Du kan försöka hjälpa andra genom att dela kunskap och uppmuntran, men du är inte ansvarig för de val de gör.

♥De två viktigaste sakerna i livet är att uttrycka kärlek och att få kunskap.

♥Du ges aldrig fler utmaningar än din själ kan klara av.

♥Livet består mest av de små sakerna, en efter en, eftersom varje liten aktivitet blir en del av en sammanhängande film om ditt liv här. Var medveten om att mycket kan göras med en känsla av tacksamhet och glädje; hälla upp en kopp nybryggt kaffe, andas in höstens friska luft, titta på en fågel som flyger eller vandra i naturen. Allt detta är möjligheter att sammanlänka med ditt inre jag.

♥Vänta inte på att livet skall hända dig. Om du vill göra något mer med ditt liv, börja leva nu.

♥Ta inte allt så allvarligt eftersom de flesta saker inte är så viktiga som du tror att de är.

(fortsättning följer i kommande inlägg..)

♥♥♥♥♥♥

Här på gården har vi en rätt lugn dag. Jag har dammsugit nedervåningen, något som ta en hel dag då vilopauserna blir många, men jag känner mig nöjd och duktig när jag klarat det själv. Hade tänkt slå till med att fixa en Janssons frestelse till middag men förmodar att orken tog slut. Vi får se när mannen i huset kommer hem om han har mer energi. Katterna är inne mer nu det dagar då kylan är här ( i morse -1 ). Dagarna blandas med bus och sömn för dem.

With Love From Me To You ♥

 

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kristina den

    Instämmer helt i dina tankar, känner likadant.
    Underbara bilder! Kärlek till dej! ❣

    • anglakraft den

      Tack 🧡🧡

Lämna en tanke