Livets sanningar ♥

2

♥ Om du inte älskar och accepterar dig själv kan du aldrig riktigt älska någon annan. Inga som helst bekräftelser från någon annan kan övervinna självförnekelse.

♥ Försök att fokusera mer på nuet. Ditt sinne är som en hamster i ett hjul där du är besatt av det förflutna eller oroar dig för framtiden och tar dig så långt som – ingenstans.

♥ Födelse och död är svängdörren mellan Jorden och andevärlden, som går från ett tillstånd av medvetande till ett annat. Eftersom din själ är evig och inte kan förstöras, bör du inte leva i rädsla för döden.

♥ Även små och vänliga gärningar kan ha vidsträckta effekter.

♥ Medkänsla innebär att du inte dömer andra för var de befinner sig på själens utvecklingsstege. Vägen från okunnighet till visdom är en lång och svår resa som vi måste gå ensamma, så ha empati för dem som har längre att vandra än dig.

♥ Du är aldrig ensam och du är alltid älskad av dem i andevärlden, även om du inte är medveten om det.

Detta är fortsättningen på tidigare inlägg 14/10. Här med fler av de universella sanningar som konstaterats av många av de som varit med om Nära-Döden-Upplevelser och Livet-Mellan-Liven regressioner.

♥♥♥♥♥♥♥

De sista dagarnas “nödläge” resulterade i att “hemvärnet” kallades in. Dvs min mor 84 år, som var här snabbare än blixten, även om hon bor flera mil härifrån. Så nu är både Janssons Frestelsen lagad, soppan kokt och idag torkas golv. Där emellan så spelar vi kort och tittar på lite släktforskning. Hon stannar här till torsdag då maken slutar arbeta. Ikväll kommer två vänner hit och har med sig pizza. Det skall bli både gott och trevligt.

Min mor som tycker om att väva.

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Tina Schaeder den

    Tack för dina tänkvärda ord. Visst känns det som om man är i ett ekorrhjul ibland, men då har man glömt bort att njuta av nuet, i alla fall i mitt fall. Att lära en elev att läsa…gå med mina hundar, eller träna/ få tävla…få en dag till med min mamma… Ja, det finns SÅ mycket att njuta av!❤️

    • anglakraft den

      Ja, det gäller att ta tillvara på sina dagar 🧡 Kram 🧡

Lämna en tanke