Budskap för veckan som kommer ♥

2

Så går vi mot en ny vecka med nya upplevelser och utmaningar. Känn in hur budskapen passar just dig och lita på att universum ger dig vad du behöver. Idag var det inte så lätt med korten. De föll i golvet två gånger och jag fick ta paus och tänka till.  Det kändes helt klart att denna veckan skulle fokuseras på två saker, Ljuset och Samarbete. Att ta vara på ljuset som vi så väl behöver nu när vintertiden är här. Känna kärlek och vänskap i samarbetet med andra, på arbete/fritid. Att fatta beslut i enlighet med sin inre röst.

♥ Gammal kärlek eller vänskap hittar tillbaka på något sätt i livet. Följ ditt hjärta och var omtänksam i dina val. Låt dem vara baserade på kärlek och samarbete.

♥ Balansen i tillvaron blir bättre om du strävar efter den. Vårda din kropp både fysiskt och mentalt. Glöm inte bort att ge den tid och omtanke. Dagarna blir mörkare så ta vara på de ljusa timmarna så gott du kan även om det bara är en rast eller kort stund så ta en liten sväng utomhus. Och är du inomhus mycket så sitt gärna nära ett fönster så du får till dig dagens ljus. Solen och ljuset fyller på välbehövlig energi.

♥♥♥♥♥♥

Alla har vi någon gång läst vårat horoskop i någon tidning eller på nätet. Själv så var det mer i ungdomen man hade sina favorit horoskop som man följde. Så här på äldre dar blir det mest om man råkar bläddra förbi något i farten s.a.s.

Ett horoskop som var så träffande så att jag var tvungen att klippa ut det och spara var detta som fanns i en tidning samma dag jag och min man gifte oss för 14 år sedan. Min man är kräfta och detta var då hans horoskop. Jag är något äldre än honom och var vid detta tillfället även rikare. Ja, här kan man snacka om “spot-on” ☻♥

Önskar er en fin dag ♥

Dela.

Om skribenten

Helena heter jag. Född på 60-talet. Bor på Fagergården tillsammans med min make, hund och tre katter. Är sedan 2005 sjukpensionerad lärare. Har varit väldigt aktiv inom djurskydd, hästdressyr samt tävlat bruks med min tidigare hund. Intresset för det andliga/mediala har genom året vuxit och jag har hunnit med flera härliga utbildningar innan sjukdom till slut satte stopp. Två lungtransplantationer och en hjärntumör m.m. har gjort att min kropp fått nog och kräver syrgas dygnet runt så jag är nu tyvärr ni inne på "The Final Countdown" ♥

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Mia den

    Tackar 🙏🥰

    • anglakraft den

      ♥♥♥

Lämna en tanke